• Κοινωνία

    Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Προχωρούν σε αποκλεισμό του κόμβου Πλατύκαμπου

    • NewsRoom


    Το κλείσιμο του κόμβου του Πλατυκάμπου Λάρισας προγραμματίζουν οι αγρότες, που πρωταγωνιστούν στο μπλόκο της Νίκαιας, που αποτελεί και το κεντρικό αγροτικό μπλόκο πανελλαδικώς.

    Πιο συγκεκριμένα, οι αγρότες σχεδιάζουν να αποκλείσουν τον εν λόγω κόμβο, σήμερα το απόγευμα, για δύο ώρες, από τις 16.00 έως τις 18.00, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πήραν χθες στη συνέλευση που πραγματοποίησαν.

    Οι αγρότες της Νίκαιας αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 14.00 το μεσημέρι στο μπλόκο της Νίκαιας, όπου θα ξεκινήσουν με τα αγροτικά τους οχήματα να κατευθύνονται προς τον κόμβο Πλατυκάμπου, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, όπως είχαν εξαρχής εξαγγείλει.

    Την ίδια ώρα, παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, για δεύτερη εβδομάδα, λόγω του αντίστοιχου μπλόκου, που έχει στηθεί εκεί. Η αστυνομία έχει εκδώσει κατευθυντήριες οδηγίες και τα οχήματα κινούνται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

    Ενώ παραμένουν σταθεροί στα μπλόκα, οι αγρότες αναμένουν ταυτόχρονα, την επαφή τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη και τη σύσταση του κυβερνητικού κλιμακίου, με τους οποίους οι αγρότες θα διαπραγματευθούν για τα αιτήματά τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγρότες: Λήγει σήμερα το τελεσίγραφο στην κυβέρνηση-Ετοιμάζουν τα τρακτέρ για την Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλόκο στα Τέμπη έστησαν οι αγρότες – Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έμφραγμα» στις εθνικές οδούς ετοιμάζουν οι αγρότες-Που στήνουν μπλόκα



    ΣΧΟΛΙΑ