Περιστατικό που προδίδει ασύλληπτη αναλγησία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα το μεσημέρι της Πέμπτης. Οργισμένος άντρας έκανε γυαλιά καρφιά αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο και εξυπηρετούσε άτομο με αναπηρία.
Με μια μεταλλική μπάρα, συγκεκριμένα, άρχισε να σπάει το ΙΧ, το οποίο βρισκόταν σε θέση προβλεπόμενη για ΑμεΑ.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να εντοπίσουν τον δράστη και έπειτα από λίγα λεπτά τον συνέλαβαν στην οδό Μεσολογγίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Εξέδωσε NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα
- Τσίπρας για ποινικούς κώδικες: Ή θα μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα, ή αλλιώς κλείστε το στόμα σας πουλάκια μου (video)
- Metlen: Πέντε οίκοι βλέπουν ισχυρές προοπτικές – Τιμές στόχοι έως 65 ευρώ και το στοίχημα της κερδοφορίας
- Η Harley-Davidson Athens παρουσιάζει τη νέα Sprint® 440
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.