• Κοινωνία

    Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

    • NewsRoom
    Ανδρέας Μικρούτσικος

    Ανδρέας Μικρούτσικος


    Εξιτήριο πήρε πριν από λίγες ημέρες από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, ελάχιστα 24ωρα μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου

    Τέσσερις ημέρες μετά την έξοδό του από το Ιπποκράτειο, όπου ο πρώην παρουσιαστής νοσηλευόταν στην Μονάδα Εμφραγμάτων για 15 ημέρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Facebook, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του.

    «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών, η έννοια σας για μένα φυλαχτό!», έγραψε με συγκίνηση ο Ανδρέας, ευχαριστώντας φίλους, γνωστούς, αλλά και όλο τον κόσμο, για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής και νοσηλείας του στο νοσοκομείο.

    Η ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια της υγείας του

    Σημειώνεται ότι η επιδείνωση της υγείας του παρουσιαστή παρουσιάστηκε μόλις λίγες ημέρες μετά την κηδεία του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, στην οποία μάλιστα ο Ανδρέας φαινόταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε αρκετά σοβαρή, γι’ αυτό και ο ίδιος χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για 15 ημέρες, αρχικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην συνέχεια στην Μονάδα Εμφραγμάτων.

    Εκεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλαβε θεραπευτική αγωγή και ευτυχώς η υγεία του αποκαταστάθηκε σε βαθμό που να του επιτρέψει να πάρει εξιτήριο στις 16 Ιανουαρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ