ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, τι θέλει ο… Freud στην ΕΡΤ, το μεγάλο στοίχημα του stand-up comedian, οι ζημιές του Real FM και Τσακαλώτος κατά «Ποντικιού»
Απίστευτο σκηνικό στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας νεαρός άνδρας, γύρω στα 30, εισέβαλε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κρατώντας στο χέρι του ένα ρόπαλο.
Ο 30χρονος άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στον περιβάλλοντα χώρο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. Στη συνέχεια μπήκε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο και ανέβηκε μέχρι τον 1ο όροφο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε μετά την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας της ΕΡΤ.
Ο άνδρας τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόβος; Ποιος φόβος; Η Barclays ανεβάζει τον πήχυ για τον S&P
- NYT: Η Σαουδική Αραβία πιέζει τον Τραμπ να συνεχίσει τον Πόλεμο – Το Ριάντ βλέπει μια «ιστορική ευκαιρία» για αναδιαμόρφωση της περιοχής
- Έκτακτο: Διαψεύδονται οι φήμες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1,5 δις της ΔΕΗ
- Διάκριση για την πλατφόρμα EurolifeEnter και στα Digital Finance Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.