• Κοινωνία

    Αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου 2020 η δίκη για την Δώρα Ζέμπερη

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Θέματα υγείας, νεοδιοριζόμενοι συνήγοροι και κώλυμα των παλιών, οδήγησαν στην αναβολή της δίκης σε δεύτερο βαθμό του 60χρονου που λήστεψε και σκότωσε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, τον Οκτώβριο του 2017 στο Β΄Νεκροταφείο της Αθήνας.

    Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέβαλε τη δίκη για τις 25 Νοεμβρίου 2020, καθώς τόσο η υπεράσπιση, όσο και η πολιτική αγωγή επικαλέστηκαν κώλυμα.

    Απούσα από το δικαστήριο η μητέρα της εφοριακού, με την κόρη της να περιγράφει στο δικαστήριο την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της. Όπως είπε «με το ζόρι τρώει και κοιμάται. Δεν είναι σε θέση να έρθει στο δικαστήριο και για το λόγο αυτό ζητεί αναβολή».

    Ασθενής δήλωσε ο επίσης απών από το δικαστήριο κατηγορούμενος. Με επιστολή του, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί. Η συνήγορος του, η οποία πριν από λίγες ημέρες διορίστηκε από το Δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.



    ΣΧΟΛΙΑ