ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο κεντρικό Μαρόκο. Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 37 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε κοντά στην πόλη Χουργκίμπα, μετέδωσε το μαροκινό πρακτορείο ειδήσεων (MAP).
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την Καζαμπλάνκα με προορισμό την επαρχία Αζιλάλ.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Χουργκίμπα, ενώ διατάχθηκε έρευνα για τη διαλεύκανση των αιτίων του δυστυχήματος.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.