Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στις 12:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, στην Βάγια Νέστορα, της μητέρας της Πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης, ενώ η Αφροδίτη Νέστορα, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι τους, κατέφτασε με ασθενοφόρο και σε αναπηρικό αμαξίδιο στην εκκλησία.

1

Συγκλόνισε ο επικήδειος του αδερφού της

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα, εκφώνησε έναν συγκλονιστικό επικήδειο:«Άνθρωποι σκοτεινοί μας έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης. Βέβηλα και άνομα χέρια έκοψαν το νήμα της ζωής σου αδερφή μου. Για μας δεν έφυγες. Θα ζεις για πάντα. Δεν ήταν μόνο η μεγάλη αδελφή, ήταν μάνα, μας μάζεψε για να σπουδάσουμε, μας τάιζε, ακόμα θαυμάζω τη γενναιοδωρία της, την καλοσύνη της, την αρχοντιά της.

Θαυμάζω την αισθητική της στον τρόπο που συμπεριφερόταν. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην Εισαγγελία Κοζάνης και οι χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετήθηκαν στο γραφείο της μιλούν για μια γυναίκα κόσμημα, χωρίς αλαζονείες. Θα κουβαλάμε μέσα μας το γέλιο και το κλάμα σου, την αγωνία, το γέλιο σου. Έφυγες νωρίς, βιάστηκες να φύγεις.

Ο Χάρος είναι άτιμος, δεν κάνει ακυρώσεις. Πετάς στην αγκαλιά του Θεού και εκεί θα συναντήσεις το αστεράκι μας την Νικολέτα μας. Μπορεί να σου κάνει και ένα από τα γλυκά που σου άρεσαν».

Ποιοι έδωσαν το παρόν

Το παρόν στην κηδεία έδωσε μεταξύ άλλων και ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος προχώρησε σε δήλωση καταδικάζοντας τη βία και τις διχαστικές πρακτικές.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, προχώρησε σε δήλωση καταδικάζοντας τη βία και τις διχαστικές πρακτικές, τονίζοντας ότι: «Η τρομοκρατία, ο διχασμός και οι εμφυλιοπολεμικές λογικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Οι δράστες πρέπει να συλληφθούν άμεσα και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, ώστε να τους αποδοθούν οι ευθύνες τους», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»

Πέθανε η Μπόνι Τάιλερ σε ηλικία 75 ετών

Interpol: Πάνω από 5.000 συλλήψεις και κατάσχεση 300 εκατ. δολαρίων σε 92 χώρες σε παγκόσμια επιχείρηση κατά της απάτης