ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης και υψηλής τεχνολογίας στην κατανόηση της σεισμικής κρίσης στη Σαντορίνη
Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 18.00 στα ανοιχτά της Σαντορίνης.
Το εστιακό βάθος της δόνησης εντοπίζεται στα 14,3 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο είναι στα 17 χιλιόμετρα νότια της Αρκεσίνης Αμοργού.
Υπενθυμίζεται πως στις 16:05 έγινε σεισμός 4,3 Ρίχτερ με επίκεντρο τα 26 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14 χιλιόμετρα.
Το πρωί της Δευτέρας, έγινε σεισμός 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού.
Διαβάστε επίσης
Ταξί: 24ωρη απεργία στην Αττική την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
Αμαλία Κωστοπούλου: Αυτή είναι η Hermes Birkin τσάντα που αγόρασε στο Παρίσι (video)
ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σώσουν την καρέκλα τους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.