ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, αλλάζει και φέτος η ώρα, γυρίζοντας τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω.
Έτσι, αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 04:00 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω στις 03:00.
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει:
«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 σε 03:00».
Διαβάστε επίσης:
Self test για μαθητές: Από 1 έως 6 Νοεμβρίου η προμήθεια
NASA: O Ήλιος εκτόξευσε μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη που θα φθάσει σύντομα στη Γη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου – Στα 95,4 δισ. δολάρια τα έσοδα
- Reddit: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο πρώτο τρίμηνο – Ισχυρές προβλέψεις για το δεύτερο
- Amazon: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις για το πρώτο τρίμηνο, απογοήτευσε με τις προβλέψεις της για το δεύτερο
- Wall Street: Όγδοη ημέρα κερδών για S&P 500 με τη στήριξη των Big Tech – Στο +7,6% η Microsoft
