• Κοινωνία

  Αγρότες: Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την κάθοδο στην Αθήνα

  • NewsRoom
  τρακτερ

  Αγρότες


  Τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω των αυριανών κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν οι αγρότες στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε ενημέρωσή της.

  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρακτέρ θα κινηθούν προς την Αθήνα συνοδεία περιπολικών με δρομολόγια από το Κάστρο Βοιωτίας και τα Μέγαρα Αττικής, όπου θα συγκεντρωθούν.

  Επιπλέον, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, θα σταθμεύσουν σε χώρους του ΟΑΚΑ, ενώ θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ.

  Αγρότες – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

  Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από αύριο το μεσημέρι προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

  Τα τρακτέρ θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

  Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

  Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

  Διαβάστε επίσης:

  Δυστύχημα Τεμπών: Στις 28 Φεβρουαρίου απολογούνται οι 23 κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717

  Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

  Γεραπετρίτης για πρόσφυγες: Να ενισχύσουμε τον ΟΗΕ για τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  ΣΧΟΛΙΑ