ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βαθιά θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει ο χαμός του εθελοντή πυροσβέστη στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Πρόκειται για τον 38χρονο Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς, που ξέσπασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όταν ένας στύλος της ΔΕΗ έπεσε πάνω στο κεφάλι του.
«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις».
Με αυτά τα λόγια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο Βασίλη, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
«Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.
Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη, Τρίτη 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.
«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.
Διαβάστε επίσης:
Δήμαρχος Ιστιαίας: Είναι η χειρότερη μέρα, περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας (video)
Φωτιές: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην Ηλεία – Σε εξέλιξη τα μέτωπα σε Αρκαδία και Μεσσηνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Aegean, ΟΠΑΠ, Lamda, Tesla, Apple, Amazon
- Ποια μετοχή μυρίζει μπαρούτι και ποιες θα ευνοηθούν όταν γίνουμε ώριμη αγορά
- Safer behind the wheel: Το καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην ασφαλή οδήγηση
- ΟΣΕ: Ποια θα είναι η ηγεσία του νέου οργανισμού
