• Κοινωνία

    Βασίλης Φιλώρας: Κηδεύεται ο εθελοντής πυροσβέστης παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας

    • NewsRoom

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την άφιξή της στην κηδεία του εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, στον Ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελενης στα Άνω Λιόσια, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου κηδεύεται αυτή την ώρα Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης, Βασίλης Φιλώρας.

    Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική, όταν κατέρρευσε μια καλωδίωση σε κολόνα του ηλεκτρικού ρεύματος και τον χτύπησε στο κεφάλι. κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών.

    Πριν από λίγη ώρα η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στον Ιερό Ναό όπου τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Στο Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μετέβη και η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

    Νωρίτερα σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισαν να τελεστεί δημόσια δαπάνη η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη.

    Όπως επισημαίνεται σε Δελτίο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί «ελάχιστο φόρο τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας που επέδειξε ο Βασίλης Φιλώρας όταν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, συνέτρεξε ανιδιοτελώς να βοηθήσει τους συμπολίτες του, επιτελώντας στο ύψιστο το καθήκον του».

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την άφιξή της στην κηδεία του εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, στον Ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελενης στα Άνω Λιόσια, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    Την ίδια ώρα σε κλίμα βαθιάς οδύνης φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 38χρονο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την άφιξή της στην κηδεία του εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, στον Ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελενης στα Άνω Λιόσια, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
    Δόμνα Μιχαηλίδου και Κατερίνα Σακελλαροπούλου

    Διαβάστε επίσης:

    Φωτιά στην Αρκαδία: Δύσκολες ώρες στη Γορτυνία – Εκκενώνονται Λιβαδάκι και Καπελλίτσα

    Euromedica: Δωρεάν εξετάσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα – Στη διάθεση του ΕΚΑΒ 2 ασθενοφόρα

    Χαρδαλιάς: 586 φωτιές σε 8 ημέρες – Πώς λειτούργησαν τα εναέρια μέσα – Την ώρα της μάχης δεν πυροβολούν τους μαχητές



    ΣΧΟΛΙΑ