Κοινωνία

Αυτό είναι το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη – «Είναι σοκαρισμένος και καταβεβλημένος» (video)

  • NewsRoom

Δημήτρης Λιγνάδης


Τα πρώτα εικοσιτετράωρα στη φυλακή Τρίπολης περνάει ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης και την απολογία του, για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται σε χώρο στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους και εκεί θα μείνει για επτά ημέρες όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο των φυλακών για τους νέους κρατούμενους.

Κατά την άφιξή του στις φυλακές, ο Δημήτρης Λιγνάδης παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη στον Διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος. «Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση», δήλωσε.

Όπως αναφέρει ο Alpha, δεν πρόκειται για μια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπως για παράδειγμα αυτή του Κορυδαλλού. Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι άνθρωποι εκεί περιγράφουν τον σκηνοθέτη ως έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και καταβεβλημένο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Από τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε μετά την παρέλευση του επταημέρου να είναι μόνος του σε κελί. Αντίθετα, δήλωσε πως δεν νιώθει κάποιο φόβο και αισθάνεται ασφαλής μέσα στη φυλακή.

Συνεπώς, μετά από επτά ημέρες θα μπει κανονικά σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους.

Επίσης δεν ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο όπως έχει δικαίωμα. «Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω», δήλωσε ο Λιγνάδης.

Σημειώνεται πως σήμερα, Σάββατο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λιγνάδη: Σοκάρει το δικαστικό βούλευμα – Επί 30 έτη προσέγγιζε ανηλίκους

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Οι ισχυρισμοί του Λιγνάδη δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

Ολόκληρη η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη: Ο Ρουβάς, οι μπύρες με αγνώστους και οι σκευωροί του


ΣΧΟΛΙΑ