ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επτά από τους δεκατρείς οπαδούς της ΑΕΚ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις σημερινές απολογίες τους για τη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν στον ανακριτή, ήταν ο 38χρονος Αλβανός, στον οποίο αποδίδεται ρόλος αρχηγού.
Στον αλλοδαπό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της μη συμμετοχής σε δραστηριότητα οποιασδήποτε αθλητικής ομάδας , της μη παρακολούθησης οποιουδήποτε αθλήματος και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση επτά κακουργήματα με την επιβαρυντική περίσταση ότι όλες οι πράξεις είχαν αθλητικό υπόβαθρο, αρνήθηκαν ότι είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση.
Αύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι 6 κατηγορούμενοι.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγία Παρασκευή: 19χρονος εκβίαζε ανήλικους και τους απέσπασε 11.300 ευρώ
- Ζελένσκι: Στην Ιορδανία για ενίσχυση αμυντικών σχέσεων με χώρες του Κόλπου
- Ελβετία: Υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων για τη χρήση social media από ανήλικους
- Ιταλία: Η Μελόνι εξετάζει αλλαγές σε κρατικές εταιρείες μετά το πλήγμα της στο δημοψήφισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.