ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται θετική, προχώρησε νωρίτερα η Aegean Airlines ΑΡΑΙΓ -0,25% 12,07 για τους επιβάτες της πτήσης από την Αθήνα στη Μύκονο. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη στις 19:00 αλλά τελικά θα αναχωρήσει όπως εκτιμάται μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής.
Για την ακρίβεια η εταιρία σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των πολύωρων καθυστερήσεων αποφάσισε να προσφέρει ένα δωρεάν εισιτήριο σε κάθε επιβάτη της συγκεκριμένης πτήσης.
Το mononews.gr από σήμερα το πρωί σε 2 ρεπορτάζ του έχει αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα των πολύωρων καθυστερήσεων.
Όμως είναι γεγονός ότι η κίνηση αυτή της Aegean Airlines με τα δωρεάν εισιτήρια άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης στους 180 πελάτες (Α 320-200) της συγκεκριμένης πτήσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα