ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεκαέξι φορολογικές παραβάσεις σε δύο μπαρ στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου καταγράφηκαν στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ) για την καλοκαιρινή περίοδο.
Πρόκειται για τις πρώτες φορολογικές παραβάσεις που εντόπισε η ΑΑΔΕ στο πλαίσιο των θερινών ελέγχων στην αγορά που είναι στοχευμένοι με βάση το risk analysis της Αρχής.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν αρμόδιες αρχές, οι χημικοί, που συμμετείχαν στον έλεγχο, πήραν δείγματα από τα αλκοολούχα ποτά, ώστε να ελέγξουν την ποιότητά τους μέσω του συστήματος Lotify.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαμαράς εναντίον Μητσοτάκη: Μετέτρεψε τη ΝΔ σε μπλε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ – Δεν έφυγα για να επιστρέψω, με διέγραψε
- Ταχιάος: Σε εξέλιξη οι εργασίες στις πληγείσες από τον «Daniel» γέφυρες της Θεσσαλίας
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος βράβευσε τον 21χρονο Αναστάσιο Γκαρίπη, είχε διασώσει πατέρα και κόρη στη θάλασσα
- Πρόκληση από την Τουρκία στην Κύπρο: Στρατιωτικό όχημα εισέβαλε σε χωριό στη Νεκρή Ζώνη – Επενέβησαν τα Ηνωμένα Έθνη