• Κοινωνία

    21χρονη Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν

    • NewsRoom
    Μαντλέν ΜακΚαν

    Μαντλίν ΜακΚαν


    Μία 21χρονη νεαρή γυναίκα από την Πολωνία υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, που απήχθη σε ηλικία 3 ετών, τον Μάιο του 2007, από το κρεβάτι της στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ, στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

    «Ανακάλυψα τι είχε συμβεί στη Μαντλίν ΜαΚκάν και συνέδεσα το παζλ» λέει η Πολωνή Τζούλια Βέντελ, σε βίντεό της που έχει γίνει viral στο TikTok.

    Η Βέντελ ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όντως είναι η αγνοούμενη, ενώ ζήτησε τη διενέργεια τεστ DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί το δικό της με των γονέων της Μαντλίν.

    Όπως αναφέρει, η ίδια δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της Μαντλίν μέχρι που άρχισε να ρωτά για τις ιστορίες που της έλεγαν οι γονείς της για την παιδική της ηλικία, καθώς δεν είχε καμία μνήμη από όσα της έλεγαν.

    «Οι μνήμες είναι πολύ θολές και μίλησα με τους γονείς μου γι’ αυτό, αλλά τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν το θέμα συζήτησης», δηλώνει η ίδια.

    «Οι δάσκαλοί μου μού είπαν ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επέμειναν για το αντίθετο. Μετά από τη σύγχυση, ξεκίνησα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψε τι είχε συμβεί στη Μαντλίν ΜαΚκάν και ένωσα το παζλ. Είναι πολύ αγχωτικό να προσπαθείς να πείσεις τους ανθρώπους να σε πιστέψουν», προσθέτει.

    Η ιστορία της Μαντλίν ΜακΚαν

    Πριν από 16 χρόνια εξαφανίστηκε από την Πορτογαλία η Μαντλίν ΜακΚαν, με τους γονείς της να γίνονται αρχικά οι κύριοι ύποπτοι. Ωστόσο, μετά από έρευνα πολλών ετών, συνελήφθη ένας Γερμανός παιδόφιλος, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνδρας που απήγαγε την μικρή.

    Οι αρχές εικάζουν ότι τη δολοφόνησε, ωστόσο, η σορός του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ.

    Από την πλευρά της η νεαρή Πολωνή είπε την περασμένη εβδομάδα ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γερμανού παιδόφιλου, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, τον άνθρωπο που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρή.

    Όπως λέει θυμάται ότι οι επιθέσεις του παιδόφιλου εναντίον της έγιναν στο σπίτι της όταν ήταν περίπου 8 ετών.

    Στο σπίτι τους η κουζίνα δεν είχε τοίχο, όπως λέει και οι σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από άλλους που ήταν παρόντες. Η ίδια λέει ότι φοβάται πώς η γυναίκα που έχει γνωρίσει ως μητέρα ενδέχεται να είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

    Σε συνέντευξή της περιγράφει τα όσα θυμάται πως έζησε στα χέρια του Γερμανού παιδόφιλου.

    @helpmadelienemccann @iammadeleinemccan #fypシ #wow #madeleinemccann #madelinemccannmurdersolved #madeleinemccannconspiracy #dnatest #gerrymccann #katemccann #isthistrue #thegirlwhosayssheismadeleinemccann ♬ Get You The Moon – Kina

    Όταν ρώτησε τη μητέρα της, εκείνη της είπε, όπως η ίδια η Βέντελ ισχυρίζεται, ότι και για εκείνη ήταν τραυματική εμπειρία ενώ όταν την ξαναρώτησε, η μητέρα της επέμεινε ότι δεν θυμάται να έχει συμβεί κανένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησής της.

    Υποστήριξε ακόμα ότι η οικογένεια της μικρής Μαντλίν ΜαΚκάν την έχει προσεγγίσει για να κάνουν τεστ DNA και να αποδειχθεί εάν ισχύουν οι ισχυρισμοί της ή όχι.

    «Μίλησα με κάποιον από την οικογένεια της Μαντλίν και θα έχω τη δυνατότητα να μιλήσω και με τους γονείς της αύριο για να γίνει το τεστ DNA σύντομα», έγραψε στο instagram.

    Η Βέντελ είναι 21 ετών, αλλά θεωρεί ότι ενδεχομένως να είναι λάθος η ηλικία της.

    Η Μαντλίν ΜακΚάν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, άρα σήμερα θα είναι 19 ετών.

    Η Πολωνή ισχυρίζεται ότι μοιάζει με τους γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν, Γκάρι και Κέιτ, ενώ επιμένει ότι έχει το ίδιο χαρακτηριστικό σημάδι στο μάτι της που έχει και η Μαντιλίν.

    Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, πηγή κοντά στην οικογένεια ΜακΚάν ανέφερε ότι «η οικογένεια δεν παίρνει κανένα ρίσκο και προτίθεται να ελέγξει κάθε πιθανότητα. Είναι σημαντικό να ελέγξουν όλους τους παράγοντες και το κορίτσι όντως μοιάζει. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν όντως αυτό που λέει είναι αλήθεια, τότε υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για τη Μαντλίν».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ