• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι προβλέπει σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Προχωρήστε με ρεαλιστικές προσδοκίες σήμερα.

    Κριός

    Σήμερα υπερβολικές ευθύνες ή αρμοδιότητες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στο να χάσετε τον έλεγχο. Προχωρήστε με σταθερά βήματα.

    Ταύρος

    Το αποτέλεσμα θα έρθει, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας και πραγματική αφιέρωση στον στόχο.

    Δίδυμοι

    Η επιμονή ή το πείσμα δεν θα οδηγήσουν με ασφάλεια τα βήματά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να είστε περισσότερο δεκτική/ός και να ακούσετε τί έχουν να σας πουν οι άνθρωποι που έχετε κοντά σας.

    Καρκίνος

    Σήμερα είναι ευκαιρία να αφήσετε πίσω πράγματα και καταστάσεις οι οποίες πραγματικά δεν σας οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλετε. Επιτέλεσαν τον σκοπό τους, όποιον και αν ήταν αυτός.

    Λέων

    Σήμερα κινηθείτε με σταθερά βήματα. Ο ενθουσιασμός υπάρχει και είναι σίγουρα βοηθητικός αλλά ταυτόχρονα καλό θα ήταν να σταθείτε σε ρεαλιστικές προσδοκίες.

    Παρθένος

    Η ανάγκη να κάνετε δημιουργικές δράσεις θα είναι έντονη σήμερα και μπορείτε να προσανατολιστείτε είτε σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας είτε στην προσωπική σας ζωή γενικότερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα 4 ζώδια που είναι πάντα ήρεμα και συγκροτημένα

    Ζυγός

    Κάτι που έχει πραγματικά αξία κινητοποιείται σήμερα και η επικοινωνία είτε γίνει δια ζώσης είτε με άλλον τρόπο θα λειτουργήσει ευνοϊκά στα σχέδια σας.

    Σκορπιός

    Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηγετικό σας στυλ και να κερδίσετε την αναγνώριση μέσα από δράσεις. Τα λόγια είναι λίγο σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο οι δράσεις έχουν αξία για εσάς.

    Τοξότης

    Η ανάγκη να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες στο έπακρον θα είναι έντονη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το βασικό κλειδί.

    Αιγόκερως

    Ο ρεαλισμός θα είναι πολύ σημαντικός σήμερα στις δράσεις σας. Οτιδήποτε άλλο έχει μικρή σημασία μπροστά στην αντικειμενικότητα της κατάστασης.

    Υδροχόος

    Η ξεγνοιασιά και η περιπέτεια σας έχουν λείψει και σήμερα θα προσπαθήσετε με κάποιον τρόπο να πάρετε ανάλογη ικανοποίηση μέσα από προσωπικές σας δράσεις.

    Ιχθύες

    Η ανταμοιβή έρχεται μέσα από την πίστη και την στοχο-προσήλωση που δείχνετε σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Συνδεθείτε με αυτό και προχωρήστε ένα βήμα μπροστά με ενθουσιασμό.

    Πηγή: Portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Στο «βασίλειο της χλιδής» κλείνουν εστιατόρια, περιορίζεται η κυκλοφορία

    Αυτό είναι το νέο πλάνο για τα εμβόλια – Xαρδαλιάς: Μπορούμε να φτάσουμε έως και 2 εκατ. εμβολιασμούς/μήνα



    ΣΧΟΛΙΑ