ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κορονοϊό νοσηλεύεται από την Τετάρτη ο 92χρονος βετεράνος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης.
Η υγεία του θρύλου της ΑΕΚ, η μορφή του οποίου κοσμεί μάλιστα έναν από τους πυλώνες του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας, παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που αντιλήφθηκε και ο ίδιος ο Κώστας Νεστορίδης, με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να… αποδράσει από το νοσοκομείο.
Ωστόσο η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς όπως ανέφερε ο γιο του, Γιώργος, χτύπησε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να κάνει ράμματα.
«Είχαμε ένα περιστατικό…. ό Πατέρας μου επειδή ένιωθε πολύ καλύτερα ζήτησε έντονα να γυρίσει σπίτι… φυσικά και ήταν αδύνατο αν δεν πουν οι γιατροί το οκ….. εκείνος βέβαια δεν έμεινε άπραγος …. έκοψε τον όρο του και προσπάθησε να δραπετεύσει….. στην προσπάθεια του έπεσε χτύπησε το κεφάλι του χρειάστηκαν ράμματα αλλά δεν τούς άφησε…. μετά από εξετάσεις. Μου είπαν ότι όλα είναι καλά!!!!», έγραψε ο Γιώργος Νεστορίδης σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.