• Δημοφιλή στο Internet

    Η σερβιτόρα Σκάρλετ Γιόχανσον προκάλεσε πανδαιμόνιο στο Παρίσι (video)

    • NewsRoom
    scarlet


    Η Σκάρλετ Γιόχανσον πήγε στο Παρίσι και υποδύθηκε τέλεια τη σερβιτόρα της μιας ημέρας, πίσω από τον πάγκο του νέου καταστήματός της με “gourmet” ποπ κορν που εγκαινίασε το Σάββατο στο Παρίσι. Φορώντας λευκή ποδιά και το καλύτερο χαμόγελό της, η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Χαμένοι στη Μετάφραση” ερμήνευσε ένα νέο ρόλο εξυπηρετώντας πελάτες που πήγαν για τα εγκαίνια του “Yummy Pop”.

    View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

    scarΉταν το σημαντικό happening του Σαββάτου στο κέντρο του Παρισιού. Η χολιγουντιανή ηθοποιός θα πήγαινε να σερβίρει ποπ-κορν στο νέο κατάστημα με τα αμερικανικά χρώματα που άνοιξε μαζί με τον σύζυγό της, τον 35χρονο Ρομέν Ντοριάκ, στη συνοικία Μαρέ. Το κατάστημα, την εποπτεία του οποίου έχει η αδελφή του Ντοριάκ και νύφη της Γιόχανσον, άνοιξε πράγματι το απόγευμα στις 17.30′, αλλά η Σκάρλετ δεν είχε φανεί.

    Από το πρωί, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί μπροστά από το μικρό κατάστημα ελπίζοντας να δει την 31χρονη σταρ, όπως είχε ανακοινωθεί από όλο τον Τύπο, ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα αποκλείστηκε και προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

    Η ίδια είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας στα γαλλικά: «Αύριο! Τα εγκαίνια του Yummy Pop».
    View image on Twitter

    Πράγματι, η 31χρονη Σκάρλετ έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή της και φυσικά επικράτησε το αδιαχώρητο για λίγο ποπ κορν και για μια selfie.

    Splash
    Splash

    Splash 

    https://www.youtube.com/watch?v=DXZfT_Z1dkY

    Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr.

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα αγαπημένα φθινοπωρινά στέκια της πόλης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τρέλα στην Αθήνα λέγεται «Δείπνα Μυστηρίου» – Τι είναι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ : Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ