array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 135.16 εκατ.

ΗΠΑ: Φωτογραφίες του Τραμπ και άλλων πολιτικών με τον Έπσταϊν έδωσαν στη δημοσιότητα οι Δημοκρατικοί

Media

Ο Good Job Nicky και ο Αντώνης Κρόμπας έρχονται στο «ΓKΑΡΑΖ»

Comments

Αυτή την Κυριακή στις 22:45 το νέο επεισόδιο του ΓΚΑΡΑΖ με τον Ζήση Ρούμπο στο ACTION 24

Ο Ζήσης Ρούμπος, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» στο ACTION 24 έρχεται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 22:45 το βράδυ για να ενώσει άλλη μία φορά τη μουσική, την επικοινωνία και το χιούμορ με τους Good Job Nicky και Αντώνη Κρόμπα.

1

Μελωδικός και εκφραστικός ο Good Job Nicky, ψευδώνυμο του Νικόλα Βαρθακούρη ξεχωρίζει για τις φωνητικές του ικανότητες και τα διεθνών προδιαγραφών αγγλόφωνα τραγούδια του. Αυτοδίδακτος συνθέτης και τραγουδοποιός θέλει να υπηρετεί την τέχνη της μουσικής με μότο ζωής «Σιγανά και ταπεινά πάνω στη Γη». Ευαίσθητος και με χιούμορ δεν του αρέσει να μιλάει για τους διάσημους γονείς του καθώς για εκείνον είναι απλώς ο «Γιάννης και η Σοφία». Ο 29χρόνος Good Job Νicky είναι ένας ωραίος τύπος που θα γνωρίσουμε καλύτερα και θα τον ακούσουμε unplugged στη σκηνή του «ΓΚΑΡΑΖ».

Στη συνέχεια, ο Ζήσης Ρούμπος καλωσορίζει τον ηθοποιό, σεναριογράφο, standup comedian και πολύ αγαπητό στο κοινό Αντώνη Κρόμπα. Αν και κατέχει εμπειρία και καταξίωση στο χώρο, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος. Αφοπλιστικά ειλικρινής μας αποκαλύπτει ότι ως έφηβος ήταν ατίθασος καθώς αποβλήθηκε από 7 σχολεία! Το stand up μπήκε στη ζωή του όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει ξαφνικά τον Μάκη Παπαδημητρίου σε μια παράσταση. Ο Αντώνης Κρόμπας παραδέχεται πως θα μπορούσε να ήταν διαφημιστής αν δεν είχε ασχοληθεί με την ηθοποιία ενώ ονειρεύεται να συμμετάσχει σε ένα φεστιβάλ για πρωτοεμφανιζόμενους σεναριογράφους.

Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή στις 22:45 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η τυχερή «ζαριά» της Μαρίνας Σάττι, τα μεγάλα φαβορί και το παντοτινό «Number One»

Τζάστιν Μπίμπερ: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η Χέιλι

Όταν ο Τιτανικός συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs