• Δημοφιλή στο Internet

    Νίκη για να… τελειώνει θέλει ο Ολυμπιακός

    • NewsRoom


    Με έναν βαθμό μετά την ισοπαλία, επέστρεψε ο Ολυμπιακός από το Καζακστάν, αποδεικνύοντας ότι εδώ και εβδομάδες βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η πειραϊκή ομάδα παρότι αγωνίστηκε με μόλις τρεις βασικούς απέναντι στην Αστάνα (Μποτία, Μάρτινς, Σεμπά και Ελιουνούσι, που μπήκε ως αλλαγή), πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, καθώς το σκορ τελείωσε με 1-1. Παρά τη δυσκολία της έδρας ο Ολυμπιακός στάθηκε επάξια και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

    1558826 Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, κάποιες διαιτητικές αποφάσεις με κυριότερη το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σεμπά, αλλά και το κακό ξεκίνημα της ομάδας μέχρι να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα στοίχισαν το τρίποντο, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ορίζει τη μοίρα του και του αρκεί η ισοπαλία σε τρεις εβδομάδες απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις στο Καραΐσκάκη για να προκριθεί στους «32».

    Ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να είναι χαρούμενος για τρεις επιπλέον λόγους:

    1. Πήραν ανάσες αρκετοί βασικοί

    2. Δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα

    3. Άρπαξαν την ευκαιρία οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

    Ο Λεάλι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, Ρέτσος και Μανθάτης έδειξαν πως το μέλλον τούς ανήκει, ο Μπουχαλάκης έδειξε έτοιμος να προσφέρει πολλά και μόνο ο Καρντόσο έμεινε να ψάχνει ένα γκολ που θα τον ξεμπλοκάρει ψυχολογικά.

    OSFP1_543_355

    Επιστροφή και νίκη στο ντέρμπι 

    Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε ήδη στη βάση της και από σήμερα η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Φάληρο (19:30). Ο Πάουλο Μπέντο θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Ιντέγε, ενώ μένει να φανεί σήμερα ή αύριο αν ο Ντε Λα Μπέγια κριθεί έτοιμος για να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

    Όλοι μιλούν μόνο για νίκη στο ντέρμπι, προκειμένου να ολοκληρωθεί ιδανικά πριν τη διακοπή ένας δύσκολος κύκλος αγώνων. Σε περίπτωση επικράτησης, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποσπαστούν επτά βαθμούς από τον Παναθηναϊκό μετά από μόλις οκτώ αγωνιστικές και θα έχουν θέσει από πολύ νωρίς γερές βάσεις για να κατακτήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αστάνα – Ολυμπιακός 1 – 1: Άξιζε τη νίκη η ομάδα του Πειραιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όμιλος ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός: Συνεχίζουν μαζί δυναμικά για τα επόμενα δύο χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ & Παναθηναικός στο UEFA Europa League & ο ελληνικός εμφύλιος του ΝΒΑ μόνο στον OTE ΤV:



    ΣΧΟΛΙΑ