• City Stories

    Κάνεις καθιστική ζωή; 3 τρόποι εκγύμνασης για να διατηρείσαι fit! (video)


    Για σένα που κάνεις καθιστική ζωή, ένα πράγμα είναι σίγουρο πως αποτελεί άγνωστη λέξη: η γυμναστική. Και αυτό όχι γιατί δεν θέλεις ή δεν την αγαπάς, αλλά επειδή απλά δεν προλαβαίνεις!

    Ξέρουμε, η δουλειά είναι ο παράγοντας αυτός που σε κάνει να αναβάλλεις συνεχώς την επίσκεψη στο γυμναστήριο με αποτέλεσμα να διαταράσσεται ο μεταβολισμός και να είσαι και επιρρεπής σε… τσιμπολογήματα που μόνο αθώα δεν είναι.

    Βέβαια, δε χρειάζεται να ανησυχείς άλλο! Ψάξαμε και βρήκαμε ασκήσεις που έχουν φτιαχτεί για γυναίκες σαν εσένα και μπορείς να τις εκτελέσεις ακριβώς από την άνεση του γραφείου σου.

    Δες τι μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις τη γραμμή σου:

    Ασκήσεις για τα πόδια

    Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις για τα πόδια που είναι εύκολες και ιδανικές για το γραφείο. Κι αυτό γιατί όχι μόνο μπορούν να τονώσουν τους μηρούς, αλλά συμβάλλουν και στο κάψιμο θερμίδων. Στο βιντεάκι που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές.

    Ασκήσεις για την κοιλιά

    https://youtu.be/Sqbnt8PzBV0

    Κάθισε στην καρέκλα σου γείρε προς τα πίσω, σφίξε την κοιλιά σου και σήκωσε τα πόδια λίγα εκατοστά από το δάπεδο. Μείνει σε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και κατέβασε τα πόδια σου. Κάνε 10 με 20 επαναλήψεις.

    Ασκήσεις για τους γλουτούς σου

    Ναι, ξέρουμε αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο του σώματος, μετά την κοιλιά. Και γι’ αυτό όμως, σου έχουμε τη λύση. Κάθισε στο γραφείο σου, φρόντισε να έχεις καλή στάση με όρθια πλάτη και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Σφίξε τους γλουτούς για 10 δευτερόλεπτα και χαλάρωσε. Επανάλαβε αλλά αυτή τη φορά για 8 δευτερόλεπτα και συνέχισε μέχρι τα 2 δευτερόλεπτα. Μετά άρχισε να προσθέτεις χρόνο μέχρι να ξαναφτάσεις τα δέκα δεύτερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Black Saturday: Επειδή η Black Friday δεν αρκεί, δείτε τα καταστήματα που συνεχίζουν τις συγκλονιστικές προσφορές και το Σάββατο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ακούστε το απίστευτο σύνθημα που έφτιαξαν οι οπαδοί του! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά το κλάμα πετάει και το μάτι της – Δείτε την αντίδρασή της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ