• City Stories

    Ατρόμητος: Ανατροπή… 4 αστέρων μέσα στην Τούμπα

    PAOK ATROMITOS


    Το… τρίποντο πέτυχε ο Ατρόμητος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” προηγήθηκε 2-0 αλλά οι Περιστεριώτες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή!

    Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρις στα γκολ του Ροντρίγκες (3′) και του Κουλούρη (26′) και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το 73′. Η αποβολή του Κάνιας όμως έφερε τα πάνω κάτω. Στο 73′ ο Ούμπιδες μείωσε σε 3-2, στο 86′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-3 και στο 93′ ο Τόνσο στην κόντρα επίθεση σημείωσε το 3-4!

    Ο Ατρόμητος δεν παράτησε σε κανένα σημείο τον αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

    Η φάση που έφερε την ανατροπή στο ματς και παρόλο που μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, έγινε στο 73ο λεπτό. Ο Κάνιας επέλεξε να… μπλοκάρει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα του Μπρκιτς, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και οι Περιστεριώτες μειώσαν σε 3-2.

    Ο ΠΑΟΚ (του πρώτου μέρους) και ο Ατρόμητος (του δεύτερου μισού) πρόσφεραν γκολ και θέαμα στην Τούμπα. Επτά γκολ, δοκάρια, αποβολή, πέναλτι, φάσεις κι άλλα πολλά στο 90λεπτο με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

    Κι όμως, όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον «Δικέφαλο» που προηγήθηκε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με 2-0, χάρη στην εκπληκτική απόδοση του Γκάρι Ροντρίγκες. Όμως, η αναγκαστική αλλαγή του, άλλαξε δραματικά και την εικόνα της ομάδας του.

    Ήρθε και η αποβολή του Κάνιας για να αποτελειώσει τον ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από την Τούμπα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Super League: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος – Δείτε τα αποτελέσματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sergei Polunin: Το “κακό παιδί” του μπαλέτου που στα 26 του χρόνια είναι ήδη θρύλος (video)



    ΣΧΟΛΙΑ