• Δημοφιλή στο Internet

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Εβδομάδα που φέρνει τη γλύκα τη Άνοιξης μέσα στο χειμώνα. Ο Άγιος Βαλεντίνος φωτίζεται από το εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό, όψη που ευνοεί πολύ τον κερυνοβόλο έρωτα. Οπότε ακόμα κι αν δεν είσαι σε μια σχέση, ο Άγιος της αγάπης ευνοεί τα ερωτικά σου θέματα. Η Έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο ακριβώς την επομένη, στις 15 του μήνα, θα λειτουργήσει σαν μια σούπερ Νέα Σελήνη που θα αναγεννήσει πόθους για ταξιδιάρικους έρωτες. Όλα τα ζώδια έχουν πολλά δώρα να λάβουν αυτήν την εβδομάδα.

    ΚΡΙΟΣ
    Ενδέχεται να λάβεις κάποια απροσδόκητα νέα αυτήν την εβδομάδα. Μην συμμετέχεις σε θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις οι οποίες μπορεί να σου μεταφερθούν. Η επικοινωνία είναι το βασικό θέμα για σένα αυτήν την εβδομάδα, να είσαι σε ετοιμότητα να πεις ό,τι χρειάζεται για να κάνεις σαφείς τις θέσεις σου. Αν διατηρήσεις μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα μπορούσε να ξανανοίξει παλιές πληγές. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να κολλήσει σε κάποιο χαστούκι από παρελθούσες αποτυχίες και κακοτυχίες, αλλά προσπάθησε να βρεις το μάθημα που πήρες από την εμπειρία και να προχωρήσεις. Αφέσου σε επικοινωνία με φίλους που έχουν νόημα. Να προσφέρεις στον εαυτό σου κάτι ιδιαίτερο, επειδή αξίζεις να αντιμετωπίζεις καλά τις ανάγκες σου. Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει την πιθανότητα οι σχέσεις σου να γεμίσουν με γενναιοδωρία.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα με την Έκλειψη, οπότε θέλεις και χρειάζεσαι κουράγιο, ειδικά σε ερωτικά θέματα. Η διαίσθηση θα είναι ένα βασικό θέμα για σένα αυτήν την εβδομάδα. Πάρε μια στιγμή για τον εαυτό σου αυτήΝ την εβδομάδα για να εξετάσεις τι μπορεί να σε ενοχλεί. Ζήτα συμβουλές από κάποιον που εμπιστεύεσαι, αν αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Αν δεν έχεις σχέση, η τεχνολογία είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σύνδεσή σου με κάποιον άλλο αυτήν την εβδομάδα, οπότε να δίνεις προσοχή στα κοινωνικά μέσα και να ψάχνεις σημάδια. Ο έρωτας μπορεί να είναι και στην επόμενη γωνία. Να είσαι με το ραντάρ σου προσανατολισμένο στην εύρεσης αγάπης αυτήν την εβδομάδα και να είσαι σε ετοιμότητα να επενδύσεις ολόψυχα σε αυτήν, ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες στην αρχή της εβδομάδας, κάνε το καλύτερο για να παραμείνεις σε ηρεμία. Όπως φαίνεται από τις πλανητικές όψεις, θα είναι μια ειρηνική εβδομάδα και οποιεσδήποτε μικρές προσκρούσεις κατά μήκος του δρόμου πρέπει να διορθωθούν αμέσως. Αυτή η περίοδος θα είναι μια εποχή γεμάτη πάθος με την αγάπη σου που θα ενισχύσει τη δύναμη της σχέσης σου, με αφορμή και τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν δεν έχεις σχέση, μια έντονη αίσθηση ευφυΐας υποδεικνύεται στην ευθυγράμμιση στο γράφημά σου αυτήν την εβδομάδα και σου αυξάνει την γοητεία. Μια σύντομη κουβέντα στο chat με έναν άγνωστο έχει τη δυνατότητα να ανθίσει σε κάτι πιο σημαντικό -αν σε ενδιαφέρει, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για να δεις πού πηγαίνει αυτή η πιθανότητα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου και πολύ περισσότερο στις 15 του μήνα με την Έκλειψη να νιώσεις ότι συγχρωτίζεται στη ζωή σου το καλό με το κακό. Δώσε περιθώρια στην ικανότητά σου να φέρεις κάτι σημαντικό για σένα στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Η ευκαιρία μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου, αν ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες πιθανότητες. Τα πράγματα ψάχνουν το δρόμο τους για την καρδιά σου στον ερωτικό τομέα αυτήν την εβδομάδα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση. Θα νιώσεις γεμάτη ενέργεια και η ψυχή σου θα είναι έτοιμη να δώσει και να πάρει αγάπη. Οι διαισθητικές σου δυνάμεις θα αυξηθούν, οπότε να ακούσεις την εσωτερική φωνή σου για συμβουλές, όπως απαιτείται. Μια νέα γνωριμία ίσως κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

    ΛΕΩΝ
    Ένα περιστατικό στο χώρο εργασίας αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στον προγραμματισμό σου. Μπορεί να μην έχει τίποτα να κάνει μαζί σου άμεσα, αλλά η εντύπωση που αφήνει κάποια δυσκολία από μια γενική άποψη μπορεί να είναι αρκετή για να σε κάνει να θέλεις να σκεφτείς όλη τη ζωή σου. Μην δείχνεις σκληρότητα στον εαυτό σου και σταμάτα τη συνήθεια να αναλύεις τα πράγματα περισσότερο από αυτό που πρέπει αυτήν την εβδομάδα. Αν θέλεις να κάνεις τις προθέσεις σου σαφείς σε κάποιον, αλλά εξακολουθείς να περιμένεις την ανταπόκρισή του ή την αντίδρασή του, ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την επόμενη με την Έκλειψη της Σελήνης μην αφήσεις αυτήν την αναμονή να σε τραβήξει κάτω. Ακόμα κι αν αισθάνεται κάποιος διαφορετικά από εσένα, δεν είναι το τέλος του κόσμου όπως καλά γνωρίζεις. Μια μέρα σύντομα, θα συναντήσεις αυτό που σου αξίζει, έχε λίγη υπομονή.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Μπορεί να παρατηρήσεις ότι είσαι μαγνήτης αρνητικής ενέργειας αυτήν την εβδομάδα για τους ανθρώπους γύρω σου. Αν ναι, κάνε έναν έλεγχο εάν υπάρχει κάποια αλλαγή στη στάση ή την προσέγγισή σου. Η προσέγγισή σου προσελκύει τελικά τους ανθρώπους και ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις προς το καλύτερο. Τα πράγματα που θα σε αγχώσουν θα τελειώσουν με μια πιο ελαφριά διάθεση όταν αποκτήσεις μερικές καλές ειδήσεις που έρχονται προς το δρόμο σου, μετά την Ηλιακή Έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου. Για σένα που δεν έχεις σχέση και ψάχνεις για την αγάπη, θα μπορούσε να είναι κουραστικό να κρατήσεις ένα σωστό κοινωνικό προφίλ, που θα ήταν η μόνη λύση για να βρεις έναν άνθρωπο που να αξίζει το ενδιαφέρον σου. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι καλύτερο είναι για σένα στην παρούσα φάση να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να ανοιχτείς στο παιχνίδι του έρωτα.

    ΖΥΓΟΣ
    Καθώς η εβδομάδα συνεχίζεται, μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση περιορισμού και αυτό σε αγχώνει. Η πλανητική ευθυγράμμιση στο γράφημά σου σε σχέση με την Έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο υποδηλώνει ότι επιτρέποντας στον εαυτό σου να έχει αυθόρμητη και περιπετειώδη στάση σε όλα τα θέματα θα βοηθηθείς να αποφύγεις την μελαγχολία. Κάποιος συμβιβασμός μπορεί να είναι στο πρόγραμμα όσον αφορά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου. Αν είσαι σε μια σχέση άκουσε το σύντροφό σου και μην σνομπάρεις τις εκδηλώσεις αγάπης μόνο και μόνο γα να διαφέρεις από τους πολλούς που εορτάζουν κάπως μηχανικά τον Άγιο Βαλεντίνο. Αν δεν έχεις αυτήν τη στιγμή κάποια σχέση, πρόσθεσε κάποια συγκίνηση στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα. Βγες έξω με φίλους για ένα ποτό… Ποιος ξέρει σε τι είδους περιπέτειες μπορεί να βρεθείς που θα σε συναρπάσουν ή ποιον θα συναντήσεις. Να απολαύσεις τη ζωή σου και την ελευθερία σου. Να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά στις ανάγκες σου, χωρίς να σκέφτεσαι αναγκαστικά το μέλλον μιας σχέσης ή ενός φλερτ.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Μερικοί άνθρωποι γύρω σου μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι οργή ή λύπη, ακόμα και οίκτο αυτήν την εβδομάδα. Η έλλειψη ευαισθησίας στα συναισθήματά σου από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγκρουση μεταξύ σας. Επικοινώνησε με το ταίρι σου και θα είσαι σε θέση να λύσεις το θέμα μέσω της ανοικτής διάθεσης. Να λάβεις υπόψη σου ότι αν θέλεις να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να κάνεις μερικούς συμβιβασμούς. Σε περίπτωση που δεν έχεις σχέση, η συνάντηση με νέους ανθρώπους και η γοητευτική συνύπαρξη με ενδιαφέροντα άτομα θα είναι το αποτέλεσμα της αποχώρησής σου από την comfort zone σου. Μπες στο παιχνίδι της αγάπης πρόθυμα, ειδικά μετά την Έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου. Μπορεί να έχεις αξιόλογους φίλους αλλά να έχεις πάντα στο νου σου, σε κάθε νέα γνωριμία, να τσεκάρεις αν κάποιος φαίνεται πολύ τέλειος για να είναι αληθινός.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα και εσύ μαζί με το σύντροφό σου θα αισθανθείτε ασφαλείς και ενωμένοι. Αυτό το αίσθημα ικανοποίησης μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες αλλαγές στη σχέση σου καθώς δεσμεύεσαι περισσότερο. Θα αισθανθείτε με το ταίρι σου πληρότητα, οπότε απόλαυσε τον ιδιαίτερο χρόνο μπροστά σου, με όλες σου τις δυνάμεις. Αν δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, η ευκαιρία να διευρύνεις την κοινωνική σου κατάσταση θα είναι στη διάθεσή σου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα νέες ευκαιρίες. Πρέπει ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Μην βάζεις πολύ ψηλά τον πήχη στο θέμα του έρωτα ή στην εύρεσης ενός συντρόφου. Είναι καλό να έχεις τα ιδανικά σου, αλλά κάνε και κάποιες υποχωρήσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ένα περιστατικό στο χώρο εργασίας έχει την πιθανότητα να φτάσει την ψυχή σου στα όριά της και να επηρεάσει συναισθηματικά την εσωτερική σου ηρεμία, αν δεν το χειριστείς καλά. Πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις ένα σαφές σχέδιο δράσης και να κρατήσεις τον εαυτό σου γειωμένο και ουδέτερο σε συγκρούσεις άλλων. Μίλησε με έναν αξιόπιστο φίλο, εάν αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις συμβουλές από κάποιον. Ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι ερωτικά του Αγίου Βαλεντίνου και ειδικά την επόμενη ημέρα με την Έκλειψη, θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στις μελλοντικές σου εξελίξεις. Θα πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι οι άλλοι δεν είναι ρομπότ, έχουν δικές τους αντιδράσεις. Αν θέλεις μια σχέση θα πρέπει να κινηθείς με διπλωματία, δεν αρκεί να θέλεις κάτι ή κάποιον, πρέπει να έχεις και σαφή και σοφή στρατηγική για να επιτύχεις το στόχο σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Η συναισθηματική ικανοποίηση θα είναι το βασικό θέμα σου αυτήν την εβδομάδα, όπως υποδεικνύεται από την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου. Η επικοινωνία θα έχει μια αύρα ανανέωσης και ίσως διαπιστώσεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου θα συμμετέχετε σε σημαντικές συνομιλίες. Βρες χρόνο για να είσαι μαζί με την οικογένεια αυτήν την εβδομάδα και βεβαιώσου ότι όλοι γύρω σου καταλαβαίνουν τα συναισθήματά σου, μην περιμένεις με μαγικό τρόπο οι άλλοι να πάρουν τα μηνύματά σου. Αν δεν έχεις σχέση αυτήν τη στιγμή, μια αίσθηση κούρασης του Αγίου Βαλεντίνου θα σε κάνει να χάσεις κάπως την κοινωνικότητά σου. Θα ήταν προς όφελός σου να προσέξεις πολύ με ποιους όρους θα μπεις σε μια νέα σχέση αυτήν τη στιγμή. Αν έχεις την ευκαιρία να φύγεις από την πόλη για μια αλλαγή σκηνικού, κάνε αυτό το ταξίδι, θα σου φέρει θαύματα. Μια αλλαγή για μεγαλύτερα πράγματα έρχεται και θα πρέπει να έχεις πίστη στη συμπαντική διαδικασία.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ο καθένας έχει μια «μέρα ρεπό» κάθε τόσο. Έτσι μπορεί κι εσύ να έχεις το δικαίωμα να μην είσαι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου συνέχεια. Μην αφήνεις την αμφιβολία σου για τον εαυτό σου να σε κρατά πίσω από την επιδίωξη των ονείρων σου, όμως. Αν νιώθεις μελαγχολία, άσε κάποιον άνθρωπο που σε αγαπά να κρατήσει το χέρι σου. Κάνεις μια προσπάθεια να μην παραμείνεις σε αυτό το συναίσθημα αμφιβολίας πάρα πολύ καιρό. Κινητοποιήσου με την Έκλειψη στον Υδροχόο και σπάσε τον κύκλο των δεσμών σου. Αν δεν έχεις αυτήν τη στιγμή κάποια σχέση, ίσως είναι καιρός να βάλεις όρια εάν η προσωπική σου ζωή αισθάνεσαι ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτη λόγω παρατεταμένων ωρών εργασίας. Κάνε κάτι με τους φίλους σου του Αγίου Βαλεντίνου, κανόνισε μια έξοδο και θα δεις ότι μπορεί να συναντήσεις μια απροσδόκητα γοητευτική ευκαιρία.

    πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερωτικές προβλέψεις – Φεβρουάριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;



    ΣΧΟΛΙΑ