• Real Estate

    Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτό είναι το ονειρεμένο αρχοντικό στο Σαν Φρανσίσκο που πουλά για $12 εκατ.

    • NewsRoom

    (Πηγή: nypost.com)


    Ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να αποχωρήσει οριστικά από το Σαν Φρανσίσκο η «Pretty Woman», Τζούλια Ρόμπερτς, καθώς είναι επίσημο ότι το εντυπωσιακό αρχοντικό της διατίθεται προς πώληση για σχεδόν 12 εκατ. δολάρια.

    Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, η 55χρονη ηθοποιός καταχώρισε προς πώληση το ιστορικό σπίτι της, σε στυλ εποχής Εδουάρδου, για 11,75 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα, ενώ ιστοσελίδες ακινήτων όπως το Zillow επιβεβαιώνουν ότι η πώληση του ακινήτου που χρονολογείται από το 1912 βρίσκεται και επίσημα σε εξέλιξη.

    Την πώληση προς το παρόν έχει αναλάβει το γραφείο Sotheby’s International Realty.

    Η Roberts αγόρασε την εν λόγω κατοικία αρχικά για 8,3 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020, από 10,25 εκατ. δολάρια που ήταν η αρχική τιμή.

    Πηγή: sfchronicle.com
    Πηγή: sfchronicle.com

    Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, Brodie Cobb, ιδρυτής της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Presidio Group, είχε αγοράσει το σπίτι για 1,88 εκατομμύρια δολάρια το 1997.

    Το σπίτι του 1912, αρχικά σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Sylvain Schnaittacher, ενώ αργότερα ανακαινίστηκε από τον διάσημο σχεδιαστή John Wheatman.

    (Πηγή: realtor.com)

    Βρίσκεται στη γειτονιά Presidio Heights και διαθέτει πέντε ορόφους, τέσσερα πλήρη μπάνια και πέντε υπνοδωμάτια.

    (Πηγή: realtor.com)

    Από τα μπαλκόνια, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και να θαυμάσουν τη γέφυρα Golden Gate που “αστράφτει” στο βάθος.

    (Πηγή: realtor.com)

    Η κατοικία των 500 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται επίσης κοντά στο Presidio, ένα εθνικό πάρκο που κάποτε ήταν πρώην βάση του αμερικανικού στρατού.

    Στο εσωτερικό της κατοικίας, υπάρχει σαλόνι με τζάκι και χτιστά ράφια, τα οποία δίνουν αμέσως μια ζεστή ατμόσφαιρα.

    (Πηγή: realtor.com)

    Η ευρύχωρη κουζίνα διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πάγκο με μάρμαρο, καθώς και καθίσματα σκαμπό, ενώ διαθέτει επίσης ξεχωριστό καθιστικό και γωνιά πρωινού με τζάκι.

    (Πηγή: 3530washington.com)

    Στο τρίτο επίπεδο, βρίσκεται το master bedrooom με το δικό του καθιστικό, γκαρνταρόμπα walk in και μπαλκόνι με θέα στη γέφυρα.

    (Πηγή: realtor.com)

    Το μεγάλο en suite μπάνιο με την ανεξάρτητη μπανιέρα και τον νιπτήρα σε γωνία, προσφέρει τη μέγιστη χαλάρωση.

    Επιπλέον, το χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού προσφέρει έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα αναψυχής ή γυμναστήριο, ενώ οδηγεί απευθείας στην καταπράσινη αυλή, που διαθέτει deck και υδρομασάζ.

    (Πηγή: realtor.com)

    Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στα “Erin Brockovich” και “Pretty Woman”, έμεινε στο σπίτι για λιγότερο από τέσσερα χρόνια.

    (Πηγή: realtor.com)

    Εκτός από την περιουσία τους στην Καλιφόρνια, η Roberts και ο σύζυγός της, Daniel Moder, έχουν κατοικίες σε διάφορες πολιτείες, όπως το Νέο Μεξικό, η Νέα Υόρκη και η Χαβάη.

    Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους περιλαμβάνει επίσης ακίνητα στο Malibu’s Point Dume και στο West Village της Νέας Υόρκης.

    Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες εδώ

    Δείτε βίντεο του σπιτιού:

    Διαβάστε επίσης: 

    Θεόδωρος Δουζόγλου: Οι άφαντες επενδύσεις και τα κλειστά Χίλτον του επιχειρηματία από τη Βενεζουέλα

    Radisson RED: Πράσινο φως στο ξενοδοχείο των Ισραηλινών – «Κόβεται» το εστιατόριο του Πετρετζίκη

    Δάφνη Ζουμπουλάκη: Αρμενίζει στην τέταρτη Ωκεανίδα



    ΣΧΟΛΙΑ