• Real Estate

    Στην κορυφή της ελληνικής αγοράς real estate η Greece Sotheby’s International Realty


    Με τους τίτλους Best Real Estate Agency in Greece και Best Real Estate Agency Website in Greece για το 2019 ανά χείρας έφυγε από τα διεθνή βραβεία International Property Awards η Greece Sotheby’s International Realty, ενώ ήταν υποψήφια και για τους πανευρωπαϊκούς τίτλους στις ίδιες κατηγορίες.

    Περισσότεροι από 80 ειδικοί, από κάθε γωνιά της βιομηχανίας του real estate, επέλεξαν τους νικητές σε σχεδόν 50 κατηγορίες, αξιολογώντας κάθε υποψηφιότητα με βάση κριτήρια όπως το design, η ποιότητα, οι υπηρεσίες, το επίπεδο καινοτομίας, η πρωτοτυπία και η βιωσιμότητα. Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ήταν εκείνες που διακρίθηκαν σε μία ή περισσότερες κατηγορίες, από την ανάπτυξη μέχρι το interior design και την αρχιτεκτονική σχεδίαση.

    Όπως δήλωσε ο κ. Σάββας Σαββαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Greece Sotheby’s International Realty, «είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να διακρίνεσαι από έναν τόσο διακεκριμένο θεσμό όπως τα International Property Awards. Έχει ιδιαίτερη σημασία να βραβεύεσαι ως η καλύτερη μεσιτική εταιρεία και ο καλύτερος δικτυακός τόπος για ακίνητα στην Ελλάδα, σε μια περίοδο σημαντικής αύξησης της ζήτησης για πολυτελή ακίνητα στην περιοχή της Μεσογείου, ιδίως στην Ελλάδα».

    Η Μαρία Γκούμα, Corporate Director, επισήμανε, από την πλευρά της, ότι «η εταιρεία μας είχε μία ακόμα χρονιά ρεκόρ, χάρη στον σχολαστικό σχεδιασμό και την άψογη εκτέλεση. Η ομάδα μας κατόρθωσε να καταγράψει μια σειρά από σημαντικές πωλήσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσαν το ποσό των 10.000.000 ευρώ για μεμονωμένες πωλήσεις, δημιουργώντας ένα αξιοσημείωτο προηγούμενο για την ελληνική αγορά ακινήτων».

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας, κ. Χρήστος Ζαμπούνης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αντιπροσωπεύουμε ένα παγκόσμιο brand σε αυτό το επίπεδο, ειδικά στο σημερινό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ένα brand που βασίζεται σε μια παράδοση αιώνων και το οποίο είναι αφοσιωμένο στην καινοτομία. Χρησιμοποιούμε παραδοσιακά εργαλεία μάρκετινγκ, όπως το λανσάρισμα του αποκλειστικού μας καταλόγου “Art de Vivre Exclusive”, ο οποίος έλαβε πολύ θετικά σχόλια από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, φέτος παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά την εξαιρετική εφαρμογή Curate, μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας virtual staging».

     

    Ο Σπύρος Αναλυτής, πολύτιμο μέλος της εκτελεστικής ομάδας της εταιρείας, επικεφαλής πωλήσεων στο Ιόνιο και έμπειρος επαγγελματίας, δήλωσε: «Αναμφίβολα, μια διεθνής αναγνώριση από τους ηγέτες της αγοράς και ειδικούς παγκόσμιου βεληνεκούς σε γεμίζει υπερηφάνεια. Χαίρομαι που βλέπω την εταιρεία μας, την Greece Sotheby’s International Realty, να είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα».

    Τα ευρωπαϊκά βραβεία απονέμονται στο πλαίσιο των International Property Awards τα οποία περιλαμβάνουν τις περιφέρειες Ασίας-Ειρηνικού, Αφρικής & Αραβίας, Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου. Τα βραβεία τιμούν τα καλύτερα έργα και τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.

    Οι πρώτοι των πρώτων στα ευρωπαϊκά βραβεία συμμετέχουν αυτόματα στα διεθνή βραβεία, με αποκορύφωμα τη λαμπρή τελετή απονομής, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Savoy, στο Λονδίνο, στις 2 Δεκεμβρίου 2019.



    ΣΧΟΛΙΑ