• Real Estate

    Ιστορική αγοραπωλησία από την Sotheby’s Greece: Η υπερπολυτελής έπαυλη των 10 εκατ. ευρώ στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)

    • NewsRoom


    Στην απίστευτη τιμή των 10 εκατ. ευρώ πουλήθηκε μια υπερπολυτελής κατοικία στο χωριό Νησάκι στην Κέρκυρα από τον οίκο δημοπρασιών Greece Sotheby’s International Realty.

    Δεν πρόκειται απλά για μια ακριβή πώληση, αλλά για την πιο ακριβή πώληση κατοικίας στην Κέρκυρα αλλά και από τις λιγοστές σε όλη την Ελλάδα.

    Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο πασίγνωστος οίκος Greece Sotheby’s μιλάνε από μόνες τους!

    Η πολυτελής κατοικία Grand Marine καλύπτει μια έκταση περίπου οκτώ στρεμμάτων, βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου και έχει πρόσβαση στη θάλασσα από ιδιωτικό δρόμο.

    Οι ιδιοκτήτες της έχουν άπλετη θέα στο πέλαγος, ενώ μπορούν να απολαμβάνουν και τον γαλάζιο ουρανό, αφού σχεδόν όλοι οι τοίχοι καλύπτονται από τζάμι. Έτσι, η θέα προς τη θάλασσα και το αρχαίο θέατρο Βουθρωτού είναι απρόσκοπτη.

    Η είσοδος στην κατοικία ανοίγει τον δρόμο προς ένα ευρύχωρο καθιστικό για τις ώρες ξεκούρασης. Σε περίοπτη θέση στο ταβάνι βρίσκεται ένας ανεμιστήρας που δροσίζει όποιον επιλέξει να χαλαρώσει εκεί.

    Η κατοικία απαρτίζεται από επτά κλιματιζόμενες σουίτες. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι επιπλωμένα με ιδιαίτερα άνετα κρεβάτια.

    Η μεγάλη πισίνα χωρίζεται σε δύο τμήματα, το ένα από τα οποία ενώνεται με την βεράντα του πάνω ορόφου μέσω ενός τεχνητού καταρράκτη.

    Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2018 και έχει ιδιωτική πρόσβαση στη θάλασσα.

    Η υπερπολυτελής βίλα διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα γυμναστικής, χαμάμ, γιόγκα-τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου.

    Διαθέτει επίσης άδεια δόμησης για την κατασκευή δύο επιπρόσθετων δωματίων επισκεπτών.



    ΣΧΟΛΙΑ