• Real Estate

    Σε πλειστηριασμό οδηγείται ξανά η κατοικία του Βγενόπουλου

    • NewsRoom
    Ανδρέας Βγενόπουλος

    Ανδρέας Βγενόπουλος


    Σε πλειστηριασμό οδηγείται ξανά, στις 27 Μαρτίου, η πολυτελής κατοικία του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Κηφισιά.

    Ο εκούσιος πλειστηριασμός που ενεργοποιήθηκε κατόπιν αίτησης των κληρονόμων του είχε αρχική ημερομηνία εκτέλεσης την 25η Μαΐου του 2023, ωστόσο οδηγήθηκε σε αναστολή. Στη συνέχεια επανήλθε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με προγραμματισμό για τις 22 Νοεμβρίου 2023, αλλά και πάλι ανεστάλη.

    Η πολυτελής κατοικία με τον πύργο βγαίνει στο σφυρί με την ίδια τιμή εκκίνησης, στα 4,2 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, σε περίπτωση που ο πλειστηριασμός αποβεί άκαρπος μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, τούτο θα γίνει με ελεύθερη (πρόσφορη) πώληση και με το κατά το δυνατόν υψηλότερο, ενόψει των συνθηκών, τίμημα που θα συμφωνηθεί με τον αγοραστή.

    Η κατοικία ανήκει στην Αρετή Σουβατζόγλου και στα δύο παιδιά του εκλιπόντα επιχειρηματία, Φίλιππο και Μελίνα.

    Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 1.604,72 τ.μ. με πισίνα 102,80 τ.μ. επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται επί της οδού Πάρνηθος στην Εκάλη. Πλεονέκτημα είναι η τοποθεσία της, καθώς βρίσκεται 300 μέτρα βορειοδυτικά από τη Λεωφόρο Θησέως και την πλατεία Βασιλέως Παύλου, 1.000 μέτρα νοτιοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Λαμίας, 600 μέτρα βορειοδυτικά από τις εγκαταστάσεις του EKALI CLUB και 5.500 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Κηφισιάς.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας αιτήθηκε να του χορηγηθεί η άδεια να εκποιήσει με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εκούσιου πλειστηριασμού και επικουρικά, με ελεύθερη εκποίηση το ακίνητο που ανήκει στο ενεργητικό της υπό εκκαθάριση κληρονομιάς του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως αναφέρει απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Βορίδης: Ο πρωθυπουργός έχει αναδείξει την Ελλάδα ως μια δύναμη που πρωταγωνιστεί

    Προκλητικός Κασσελάκης: Να αλλάξουμε το όνομα της «Καλλιόπης» στο στρατό. Να λέμε «Καλλιόπος» ή «Κούλης»

    Κεραμέως: Καμία σχέση η αποστολή email σε απόδημους με την επιστολική ψήφο

     



    ΣΧΟΛΙΑ