• Real Estate

    O Άδωνις Γεωργιάδης υπογράφει τις άδειες για το γήπεδο γκολφ του Kilada Hills στην Ερμιονίδα

    • NewsRoom


    Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 11:00, την πρώτη οικοδομική άδεια για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο Golf, της τουριστικής στρατηγικής επένδυσης Kilada Hills, στην Αργολίδα.

    Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των έργων κατασκευής της μεγάλης τουριστικής επένδυσης Kilada Hills Golf Resort της Dolphin Capital Investors, σε μεγάλη έκταση κοντά στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας.

    Το Kilada Hills Golf Resort, που θα κατασκευαστεί σε έκταση 2.079 στρεμμάτων στην Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας της Αργολίδας και θα κοστίσει 418.000.000 ευρώ, θα περιλαμβάνει:

    – 5άστερο ξενοδοχείο με 100 δωμάτια και σουίτες, που θα διαχειρίζεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων και 85 βίλες προς πώληση ή ενοικίαση.

    – Γήπεδο golf 18 οπών με club house, εστιατόριο

    – bar, πισίνα, γυμναστήριο

    – 230 κατοικίες

    – Sports wellness center με αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνα, γυμναστήριο, spa κ.ά.

    – Beach Club με πισίνα, εστιατόριο και bar δίπλα στη θάλασσα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kilada Hills αποτελεί μέρος των επενδύσεων της Dolphin στην ευρύτερη περιοχή, καθώς τον Αύγουστο του 2012 ξεκίνησε η λειτουργία του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Amanzoe κοντά στο Κρανίδι, ενώ από τον Αύγουστο του 2014 λειτουργεί το πολυτελές Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι.



    ΣΧΟΛΙΑ