• Real Estate

    Μύκονος: Στο σφυρί ακίνητα της οικογένειας Εμφιετζόγλου

    • NewsRoom
    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μηχανική

    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μηχανική


    Στο σφυρί βγαίνει στις 22 Φεβρουαρίου η κατοικία των Πρόδρομου και Ελένης Εμφιετζόγλου στη Μύκονο, με επισπεύδουσα τη Cepal Hellas. Η τιμή εκκίνησης για το αγροτεμάχιο των 6.272,71 τ.μ. στην Άνω Μερά, μαζί με την ισόγεια κατοικία φτάνει στα 1,52 εκατ. ευρώ.

    Το ακίνητο βρίσκεται εκτός οικισμού εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σχεδίου πόλεως, ενώ η ισόγεια κατοικία αποτελείται από living room, κουζίνα, καθιστικό, δωμάτιο ύπνου, δύο μπάνια και βεράντες στο ισόγειο, συνολικού εμβαδού 185,63 και από δύο ξενώνες, λουτρό, εξώστη εμβαδού 63,25 στον πρώτο όροφο. Συνολικά, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 214,54 τ.μ., ενώ στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί και μικρός ναός, εμβαδού 25 τ.μ.. Το ποσό οφειλής ανέρχεται σε 500 χιλ. ευρώ.

    Ο νέος πλειστηριασμός έρχεται δύο μήνες αφότου πέρασε σε νέο ιδιοκτήτητο σπίτι της Μελίνας Εμφιετζόγλου στο Καστρί, ακολουθώντας την τύχη της βιομηχανίας στη Ριτσώνα.

    Η κατοικία βγήκε στο σφυρί με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,68 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή αξίζει το ακίνητο, και κατακυρώθηκε με ένα ευρώ διαφορά.Νωρίτερα είχαν αλλάξει χέρια οι εγκαταστάσεις της Ελληνικά Σωληνουργεία στη Ριτσώνα, βιομηχανία στην οποία είχε επενδύσει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

    Το εργοστάσιο του εργολάβου βγήκε στο σφυρί με επισπεύδουσα τη DoValue και κατακυρώθηκε στο νέο ιδιοκτήτη έναντι 5,51 εκατ. και ενός ευρώ, παρόλο που το αγοραστικό ενδιαφέρον στην ευρύτερη περιοχή πλέον είναι μειωμένο και εγγυάται κυρίως σε οικιστικά ακίνητα και αγροτικές εκτάσεις προς οικοδόμηση και δευτερευόντως σε επαγγελματικές χρήσεις, με τους εκτιμητές να θεωρούν ότι δεν αναμένονται σημαντικές πολεοδομικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή βραχυπρόθεσμα.



    ΣΧΟΛΙΑ