ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, που θα συνέλθει την 21η Μαρτίου 2018, τη διανομή μερίσματος ύψους 0,35 ευρώ/μετοχή (καθαρό) για τη χρήση 2017.
Σημειώνεται ότι το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις μετοχές που θα έχει στην κατοχή της η Εταιρεία κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες μετοχές.
Σήμερα, το τελικό ποσό του μερίσματος ανέρχεται σε 0,3645 ευρώ/μετοχή (καθαρό) και δεν αναμένεται να μεταβληθεί ουσιωδώς κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.

Οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων, πληρωμής του μερίσματος καθώς και η πληρώτρια τράπεζα θα ανακοινωθούν ευθύς μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Χρυσικός: Τι βλέπει για την αγορά ακινήτων ο CEO της Grivalia
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτυχία του Γ. Χρυσικού: Εκτοξεύθηκαν κατά 139% το καθαρά κέρδη της Grivalia το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Γουάτσα επιλέγει την… Κύπρο για να «φυλάξει» τα μετρητά της Grivalia
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Αυξημένες 8% οι πωλήσεις στο οκτάμηνο – Έρχονται νέες εξαγορές μισθωμένων καταστημάτων.
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 1% η αντίδραση στα ΕΛΠΕ με το “καλημέρα”, τα βλέμματα στην Ιντεάλ και τον ΟΠΑΠ
- Ο Γουόρεν Μπάφετ και το μάθημα των δώρων
- Ποιοι θα πληρώσουν υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές – Τι αλλάζει στις συντάξιμες αποδοχές
