• Real Estate

    Ελένη Μαμιδάκη: Νέος ιδιοκτήτης για το ακίνητο στο Καστρί


    Άλλαξε χέρια, αφού μειώθηκε η τιμή, το ακίνητο της Ελένης Μαμιδάκη στην Κηφισιά.

    Πριν από λίγες ώρες, το σφυρί για την κατοικία στο Καστρί χτύπησε με επισπεύδουσα την Intrum. Αν και εμφανίστηκε αγοραστής, δε φαίνεται να ήταν έντονο το ενδιαφέρον, αφού κατακυρώθηκε έναντι δύο ευρώ παραπάνω από την τιμη πρώτης προσφοράς, δηλαδή στα 1 εκατ. ευρώ.

    Ο πλειστηριασμός στρεφόταν κατά της Ελένης Μαμιδάκη του Γεωργίου και της Χρυσούλας και αφορούσε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, που βρίσκεται σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 6.921 τ.μ..

    Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, πέντε ημιυπαίθριους χώρους, κουζίνα, δύο λουτρά, W.C., χωλλ, καθιστικό, τραπεζαρία, καθώς και εξώστες, με εμβαδόν κυρίων χώρων 250,52, ημιυπαίθριων 52,46 τ.μ. και εξωστών 124,63 τ.μ., καθώς και μία θέση στάθμευσης εμβαδού 35,44 τ.μ..

    Σύμφωνα με την εκτίμηση του 2019, οι ημιυπαίθριοι χώροι επιφάνειας 52,46 τ.μ. έχουν κλειστεί και δεν έχουν τακτοποιηθεί, επομένως θα υπολογιστεί πρόστιμο τακτοποίησης.

    Επίσης, σύμφωνα με τις κατόψεις το έργο αφορά σε ανέγερση 3 τριώροφων κτιρίων διαμερισμάτων (21 διαμερίσματα) με στέγη και υπόγειες αποθήκες – θέσεις στάθμευσης και δεξαμενή αποθήκευσης ύδατος, κοπή δέντρων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με κατασκευή 9 πισίνων, τοίχων αντιστήριξης και κοινόχρηστης αίθουσας συγκεντρώσεων και διαρρύθμιση – προσθήκη επί υπάρχοντος παλαιού διώροφου κτιρίου.

    Η αρχική τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στα 881 χιλ. ευρώ ευρώ, αλλά κατόπιν ανακοπής αυξήθηκε στα 1,27 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, έπειτα από δύο άγονους πλειστηριασμούς, κατακυρώθηκε σήμερα αντί 1 εκατ. ευρώ.



    ΣΧΟΛΙΑ