• Real Estate

    Αποκλειστικό – Μύκονος: Έφοδος και συλλήψεις σε gourmet ψαροταβέρνα- Οι παρανομίες που εντόπισε ο εισαγγελέας σε 19 φωτογραφίες


    Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ο αποκαλούμενος και «Έλληνας Ντι Πιέτρο», μαζί με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, πραγματοποίησαν έφοδο σε γνωστή gourmet ψαροταβέρνα που επρόκειτο να ανοίξει αρχές Ιουλίου στην περιοχή Άγιος Στέφανος.

    Η έφοδος του εισαγγελέα και των αστυνομικών Αρχών έγινε με αφορμή καταγγελία αντιδημάρχου Μυκόνου για αυθαίρετη κατασκευή στην πρώην ψαροταβέρνα «Ο Πέτρος» που φέτος άλλαξε χέρια και πέρασε κάτω από την ομπρέλα γνωστής εταιρείας που διαθέτει τρία ακόμη ομώνυμα εστιατόρια σε Πειραιά, Κηφισιά και Βουλιαγμένη.

    Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο μηχανικοί που επέβλεπαν τις εργασίες προέκτασης στο ακίνητο.

    Οι υπεύθυνοι της ψαροταβέρνας σκόπευαν να λειτουργήσουν εστιατόριο εκλεκτής ψαροφαγίας στο πρώτο επίπεδο του ακινήτου και μπαρ στο δεύτερο επίπεδο. Άπαντες πρόκειται να περάσουν τη διαδικασία του Αυτοφώρου στη Σύρο.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews, η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου είχε ενημερώσει την Πολεοδομία της Σύρου για πιθανή αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο στις 20/5/2023, ζητώντας να γίνει αυτοψία.

    Είχε προηγηθεί τηλεφωνική καταγγελία του αντιδημάρχου Μυκόνου, κ. Βαμβακούρη σχετικά με παράνομες οικοδομικές εργασίες στο εν λόγω κατάστημα.

    Όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι πέντε εργαζόμενοι τελούσαν τις παρακάτω εργασίες: Κατασκευή πέργολας 200 τ.μ. και ύψους 4 μέτρων, καθώς και εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

    Ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Σ.Μ. έδειξε στους αστυνομικούς μια άδεια μικρής κλίμακας, κάτι που τους έβαλε σε υποψίες δεδομένου ότι οι περισσότερες αυθαιρεσίες στο νησί γίνονται με τέτοιου είδους άδειες.

    Γι’ αυτό και η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας ζήτησε τη συνδρομή της Πολεοδομίας. Ως αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιηθεί η έφοδος στο ακίνητο και να συλληφθούν επιτόπου όσοι βρίσκονταν εκεί.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: Άνοιξε το θρυλικό Sea Satin – Το δεύτερο επεισόδιο στη «μάχη των ανεμόμυλων» Nammos Vs Principote

    Μύκονος: ΚΟΚΑ και μαύρο χρήμα βρήκε ο Έλληνας «Ντι Πιέτρο» στην βίλα του πάρτι

    FAZ – Μύκονος: Μαφιόζικες συμμορίες, ναρκωτικά, πορνεία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ