• Δελτία Τύπου

    Ξεκίνα σωστά τη φοιτητική ζωή με αυτά τα απαραίτητα!

    • NewsRoom


    Οι κόποι χρόνων απέδωσαν καρπούς και τώρα είσαι και επίσημα φοιτητής.

    Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου μόλις άρχισε και προβλέπεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα. Για τα επόμενα τέσσερα, ή και παραπάνω, χρόνια μπαίνεις σε διαφορετικούς ρυθμούς, οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα, με τα απαραίτητα εφόδια. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις με τις ώρες ποια είναι αυτά, ψάξαμε εμείς και τα βρήκαμε για σένα. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα must-have ενός φοιτητή.

    Ξεκινάμε με την τεχνολογία. Σε όποια σχολή κι αν πέρασες σίγουρα χρειάζεσαι τη βοήθεια της τεχνολογίας. Και μίας και θα μετακινείσαι συχνά θέλεις πρώτα από όλα ένα laptop. Το laptop που θα επιλέξεις πρέπει να είναι φορητό, δυνατό, ποιοτικό και -φυσικά- οικονομικό. Όλα αυτά τα κριτήρια τα καλύπτει το Huawei MateBook D14, το οποίο μπορείς να παίρνεις μαζί σου στη σχολή, στη βιβλιοθήκη, στα σπίτια συμφοιτητών όταν μαζεύεστε για εργασίες και όπου αλλού το χρειαστείς. Για τις ώρες που είσαι σπίτι και δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις το laptop, κάνε τη δουλειά σου με ένα tablet. Τα Samsung Galaxy Tab A και Tab S6 έχουν μεγάλη οθόνη και γρήγορες επιδόσεις, για να κάνεις ότι χρειαστείς. Από τα gadget σου δε απουσιάζει ποτέ και το smartphone. Όπου κι αν πας είναι πάντα μαζί σου και πιθανότατα να έχεις ήδη το δικό σου. Αν ήρθε η ώρα για ανανέωση όμως, ξεκίνα το ακαδημαϊκό έτος με το iPhone 11!

    Όλα τα παραπάνω gadget θα τα χρειαστείς είτε συνεχίσεις να μένεις με τους δικούς σου στο πανεπιστήμιο, είτε μετακομίσεις σε νέο σπίτι και πόλη. Στη δεύτερη περίπτωση, εκτός από τα απαραίτητα τεχνολογικά προϊόντα, θα χρειαστεί να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι με αρκετά πράγματα. Ας δούμε λοιπόν και εδώ την τεχνολογία που χρειάζεται ένα καινούργιο διαμέρισμα, καθώς επίσης και τα έπιπλα και τις συσκευές που θα γεμίσουν το φοιτητικό σου σπίτι.

    Όταν μιλάμε για τεχνολογία στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η τηλεόραση. Ταινίες, σειρές, gaming, όλα γίνονται καλύτερα με μία ποιοτική τηλεόραση. Γι’ αυτό βάλε την 43άρα smart 4K TV Samsung UE43TU7172 στο σαλόνι του νέου σου σπιτιού.

    Επόμενο βήμα η διακόσμηση του σπιτιού με έπιπλα. Στο σαλόνι χρειάζεσαι τον καναπέ-κρεβάτι Agostina για να κάθεσαι αναπαυτικά μπροστά στην τηλεόραση, ενώ στο δωμάτιο σε περιμένει και εκεί η χαλάρωση, με το κρεβάτι Hyacinth. Και η κουζίνα θέλει το δικό της έπιπλο, δηλαδή ένα σετ τραπεζιού με 4 καρέκλες. Ψάχνοντας για έπιπλα δεν πρέπει να ξεχάσεις και το γραφείο σου, γιατί που θα διαβάζεις με άνεση διαφορετικά; Το γραφείο Laelia είναι αυτό που μας κέρδισε προσωπικά με το design και την πρακτικότητά του. Προτείνουμε να το συνδυάσεις και με μία ποιοτική καρέκλα γραφείου για μεγαλύτερη άνεση και εργονομία.

    Το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι ηλεκτρικές συσκευές. Τα απολύτως απαραίτητα περιλαμβάνουν τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, δηλαδή ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο. Δεν χρειάζεσαι να είναι μεγάλες όμως, αν δεν τις έχεις ανάγκη. Μπορείς να βρεις συσκευές όπως το φουρνάκι Zilan Zln2935, το οποίο θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του για ένα άτομο. Μαζί με τις μεγάλες συσκευές, εξοπλίσου επίσης και με μικροσυσκευές και είδη κουζίνας και έτοιμο το νέο σου σπίτι!

    Όπως θα παρατήρησες, όλα τα προϊόντα τα επιλέξαμε από το public.gr και αυτό δεν έγινε τυχαία. Στο Public.gr βρήκαμε ότι χρειάζεται ένας φοιτητής, από τεχνολογία και ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι έπιπλα σπιτιού. Αυτό έκανε την αναζήτηση πολύ πιο εύκολη και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνει και για τη δική σου. Μέσα σε λίγα κλικ μπορείς να ξεμπερδέψεις με ό,τι αγορές χρειάζεσαι για το πανεπιστήμιο.

    Επιπλέον, το Public προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία Drive Up, η οποία σου επιτρέπει να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές, αλλά να παραλάβεις άμεσα και ανέπαφα από το κατάστημα, ανεβάζοντας κι άλλο την ευκολία με την οποία γίνονται οι αγορές.

    Για ό,τι ψάχνεις, λοιπόν, για το ξεκίνημα της φοιτητικής σου πορείας, το public.gr είναι ο μοναδικός προορισμός που χρειάζεται να επισκεφθείς.



    ΣΧΟΛΙΑ