• Δελτία Τύπου

    Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος  βρέθηκε στο Santorini Experience

    • NewsRoom


    Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος παρουσιάστηκε παρουσιάστηκε στο Santorini Experience, δίνοντας στους υπεύθυνους του ξενοδοχειακού τομέα την εικόνα για την επόμενη ημέρα του τουρισμού. Οι λύσεις που πρότεινε η εξειδικευμένη Business ομάδα της Κωτσόβολος περιείχαν προτάσεις για όλους τους τομείς λειτουργίας ενός ξενοδοχείου, θέτοντας πάντα τον ταξιδιώτη στην πρώτη γραμμή.

    Η Κωτσόβολος έχει σχεδιάσει το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος», προτείνοντας μοναδικές καινοτομίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ανάμεσα σε αυτές η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και παραγωγικότητας στο smartphone μέσω του συστήματος Samsung Knox και αυτοματισμοί για έλεγχο δωμάτιων από Samsung smartphone, προβολή μηνυμάτων μέσω των Samsung Signage, τηλεοράσεις Samsung με hotel menu.

    Παράλληλα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την πιο προσωποποιημένη εμπειρία των επισκεπτών. Μηνύματα διαμονής στις τηλεοράσεις των δωματίων, εξοπλισμός δωματίου με μικροσυσκευές και IT λύσεις για τα business corners & τα computer rooms είναι κάποια από τα επιπλέον στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Santorini Experience.

    Το «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος» της Κωτσόβολος προσφέρει προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις ικανές να αναπτύξουν τον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού.



    ΣΧΟΛΙΑ