• Δελτία Τύπου

    To The Ellinikon Experience Park ανοίγει πλέον καθημερινά τις πόρτες του από τις 10:00 έως τις 23:00

    Το Experience Park στο Ελληνικό, ο Κήπος Ζεν

    Το Experience Park στο Ελληνικό, ο Κήπος Ζεν


    Το The Ellinikon Experience Park που αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής για όλους, εμπλουτίζεται συνεχώς και σας περιμένει πλέον καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ.

    Σε μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, με περισσότερα από 600 νέα δέντρα και 80.000 φυτά από μεσογειακές ποικιλίες, μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές κοντά στη φύση, όλη την ημέρα.

    Στο διαδραστικό σιντριβάνι, στον κήπο με τα ελαιόδεντρα, στο χώρο υπαίθριας γυμναστικής, καθώς και στη πιο συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα, με 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν νέες εμπειρίες και να συμμετέχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες.

    Αυτό το μήνα, μια ακόμη μοναδική δραστηριότητα περιμένει τους μικρούς φίλους του Experience Park, προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν, με βιωματικό τρόπο, τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και οδική ασφάλεια.

    Από την Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου (Παρασκευή: 17.00 -20:00 Σαββατοκύριακο: 12:00 – 20:00) τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κυκλοφορούν σωστά ως οδηγοί και πεζοί, και έρχονται σε επαφή με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα συνειδητοποιούν την αξία της χρήσης της ζώνης ασφαλείας.

    Μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με ηλεκτρικά οχήματα τα παιδιά θα κατανοήσουν με διασκεδαστικό τρόπο τη σωστή συμπεριφορά στο δρόμο.

    Η είσοδος στο Πάρκο και η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

    Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:

    Website: experiencepark.theellinikon.com.gr

    Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

    Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

    Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

    Διαβάστε επίσης:

    The Ellinikon Experience Park: Διασκέδαση και εκπαίδευση για τους μικρούς επισκέπτες στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα



    ΣΧΟΛΙΑ