• Δελτία Τύπου

    Το Grand Forest Metsovo βραβεύεται ως το κορυφαίο landmark hotel


    Τα φετινά World Travel Awards ανέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Grand Forest Metsovo ως το κορυφαίο landmark hotel της Ευρώπης όπως αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα η μαγνητοσκοπημένη 27η απονομή των γνωστών βραβείων στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία (αντίστοιχα των Όσκαρ σε κύρος).

    Σε αυτήν την τόσο κρίσιμη χρονιά που δοκιμάστηκαν οι υψηλές υπηρεσίες και εξατομικευμένες εμπειρίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, αλλά και η συλλογική ευθύνη, η προνοητικότητα και η επιμονή στην ασφαλή διαμονή, το Grand Forest κατάφερε να θριαμβεύσει σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες των εν λόγω βραβείων. 

    Το Grand Forest έφτσε πριν από λίγα χρόνια για να απογειώσει τα επίπεδα της φιλοξενίας στο πιο ατίθασο κομμάτι της Ηπείρου δημιουργώντας ένα καθεαυτό μαγευτικό σκηνικό στην κορυφή του βουνού που θαρρεί κανείς ότι διαθέτει κατ’ ιδίαν: Με οχτώ κτίρια, 62 σουίτες, ατμοσφαιρικά σαλόνια αλπικής εξοχής, εστιατόριο και “γυάλινο’” SPA  όπου νιώθει κανείς ενωμένος με τη φύση.

    Στο πολυεπίπεδο σχήμα του, η τοπική αρχιτεκτονική αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. Γκρίζα κεραμίδια, πέτρινες προσόψεις, ογκώδη δοκάρια και η so british εσωτερική διακόσμηση  προσδίδουν στο ξενοδοχείο την απαραίτητη ατμόσφαιρα ενός σαλέ στο βουνό.

    Λίγα λεπτά από το γραφικό και γεμάτο ιστορία Μέτσοβο και σε απόσταση αναπνοής από τα τρία χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής, το Grand Forest θεωρείται ιδανικός προορισμός και των τεσσάρων εποχών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως: κυνήγι της άγριας τρούφας, εξερεύνηση της Βάλια Κάλντα, γευσιγνωσίες των απολαυστικών κρασιών της περιοχής, πικ νικ στις όχθες της λίμνης του Μετσόβου.

    Και όλα αυτά βέβαια με την επιμονή του προσωπικού στην τήρηση και καθημερινή εφαρμογή όλων των επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων καθαριότητας, υγιεινής και ασφαλούς διαμονής, πράγμα που καθιστά την επιλογή αυτή πιο απολαυστική από ποτέ…   



    ΣΧΟΛΙΑ