• Δελτία Τύπου

    Τι αποκαλύπτει η Realnews σήμερα 19/5/19

    • mononews


    Με τίτλο: «Εθνικές εκλογές στις 30 Ιουνίου», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

    Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα οι επιτελείς του, αν η διαφορά στις ευρωεκλογές είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

    – Ο Οκτώβριος παραμένει στο τραπέζι ως πιθανός χρόνος της εθνικής εκλογικής αναμέτρησης μόνο στην περίπτωση που η διαφορά Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωπαϊκές κάλπες κριθεί από το Μαξίμου ότι απαιτεί πολιτικό χρόνο για να μειωθεί ή να αντιστραφεί.

    – Τις πιθανότητες του Ιουνίου αυξάνει η ανησυχία της κυβέρνησης ότι οι Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την εφαρμογή των μέτρων και των παροχών που εξήγγειλε το τελευταίο διάστημα.

    Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

    – Κώστας Καραμανλής: «Ολοι συστρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη». Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε σε συνομιλητές του ότι θα είναι παρών στις ανοιχτές συγκεντρώσεις της Ν.Δ. με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει δημόσια πολιτική παρέμβαση ενόψει των ευρωεκλογών.

    – Μιλούν στην «R» η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. Στέλιος Κούλογλου και Βασίλης Μιχαλολιάκος.

    – Ο σουλτάνος βάζει πλώρη για τα νερά του Καστελλόριζου και απειλεί να στείλει γεωτρύπανο και στην ελληνική ΑΟΖ.

    – Αντερς Βίστισεν, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία, αν κάνει γεωτρήσεις. Η σημερινή κατάσταση δείχνει πόσο απολυταρχικός έχει γίνει ο Ερντογάν».

    – 50.000 πρώτες κατοικίες σε ξένα funds.

    – Υπόθεση Folli Follie. Οι Κουτσολιούτσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και… ωραίοι σε κοσμικά στέκια. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «γιόρτασε» την πρώτη μαύρη επέτειο του σκανδάλου σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς.

    – Πόλεμος στην Creta Farms. Πήγαινε με τη Ferrari να ζητήσει ρύθμιση δανείων. Η σφοδρή σύγκρουση των αδελφών Δομαζάκη και πώς η εταιρεία οδηγήθηκε σε ένα βουνό υποχρεώσεων ύψους 157,6 εκατ. €.

    Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

    – Κέρδισε ο έρωτας! Επανασύνδεση για Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστα Πηλαδάκη. Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας, που είχαν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

    – Η μελωδία της ευτυχίας! Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο αθλητής Ετεοκλής Παύλου ετοιμάζονται να παντρευτούν και μόλις δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους, που θα γίνει στο Μοσχάτο.

    – Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Η ανερχόμενη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού και ο συνάδελφός της Κωνσταντίνος Ασπιώτης έχουν έρθει πολύ κοντά και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

    – «Οι σχέσεις θέλουν τις ανάσες τους». Η Κατερίνα Λέχου μάς λέει τα tips της ισορροπίας που έχει βρει με τον Μάνο Στρατάκη, πριν από την πρεμιέρα του «Δικού μας σινεμά», όπου παίζει.

    – «Πρώτα παιδί και μετά γάμος». Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, που συγκατοικεί με την Εβίτα Μπέκα, τονίζει πως ένα μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

    – Τέλος το κρυφτό. Ο Αλκις Κούρκουλος και η Μαρία Δημάκου χαίρονται τον έρωτά τους, χωρίς τον φόβο των παπαράτσι.

    – Μόλις χώρισαν. Ο Πάνος Νάτσης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», δεν είναι πια ζευγάρι με τη χορεύτρια Χριστιάνα Κόσιαρη.



    ΣΧΟΛΙΑ