• Δελτία Τύπου

    The 3 Santas & The Spirit of Christmas για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

    • NewsRoom


    Διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Πειραιά διοργανώνουν οι «The 3 Santas & The Spirit of Christmas», οι κ.κ Γιώργος Ξηραδάκης, Κώστας Κωνσταντίνου και Κώστας Ρόκκος.

    Παραδοσιακά τέτοιες μέρες άλλες χρονιές θα βρισκόμασταν σε διάφορες εορταστικές συνεστιάσεις να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος που βρίσκεται προ των πυλών.

    Φέτος βιώνουμε όλοι μία διαφορετική χρονιά. Η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία γίνεται μεγαλύτερη, όπως και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

    Σήμερα στις 16.00 το απόγευμα οι 3 Santas της Ελληνικής Ναυτιλίας, απευθύνουν πρόσκληση για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατφόρμα των Virtual Coffee Chats και παρέα και με την Μαρία Μαυρουδή ως Πνεύμα των Χριστουγέννων για να στηρίξουμε όλοι μαζί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

    The path to Wish & Give of the Maritime Community!

    Σας περιμένουν με γιορτινή διάθεση για ευχές και διάθεση για προσφορά.

    *Για τις δωρεές σας στο Ίδρυμα, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “MARITIME_XMAS”.

    Οδηγίες σύνδεσης

    Topic: The Greek Shipping Virtual Christmas Celebration 2020
    Time: Dec 22, 2020 16:00 Athens

    Join Zoom Meeting

    Meeting ID: 868 9203 4532
    Passcode: 461997

    Στην διάθεσή σας θα έχετε 2 λεπτά να μοιραστείτε τις ευχές μας με όσους μας παρακολουθούν και εφόσον επιθυμείτε να ανακοινώσετε τη δωρεά σας στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.



    ΣΧΟΛΙΑ