• Δελτία Τύπου

    TAG Heuer: Παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα Monaco

    • NewsRoom


    Η ελβετική ωρολογοποιία TAG Heuer παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα Monaco, συνεχίζοντας έτσι το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της συλλογής, που ξεκίνησε το 2019. Μια χρονιά που η εταιρεία γιόρτασε τα 50ά γενέθλια του εμβληματικού χρονογράφου Monaco, κυκλοφορώντας περιορισμένες εκδόσεις του.

    Τα καινούργια αυτά εντυπωσιακά μοντέλα του 2020 διαθέτουν in-house μηχανισμό, τον Calibre Heuer 02, και συναρπαστικό σχεδιασμό. Και τα τρία εμπνέονται αισθητικά από τα μοντέλα της δεκαετίας του ’70, και παρουσιάζονται με ένα μοντέρνο μεταλλικό μπρασελέ, επανασχεδιασμένο ειδικά για δύο από αυτά.

    Ο μηχανισμός Calibre Heuer 02 είναι ορατός από το καπάκι της κάσας και διαθέτει εντυπωσιακή αυτονομία κουρδίσματος 80 ωρών. Επεκτείνοντας τη σειρά μοντέλων Monaco που είναι εξοπλισμένα με αυτό τον εξαιρετικό μηχανισμό, οι νέοι χρονογράφοι αποδεικνύουν πώς η TAG Heuer γνωρίζει πολύ καλά πως να συνδυάζει εμβληματικά σχέδια με εξελιγμένη in-house τεχνολογία.

    Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την τελευταία φορά που ο χρονογράφος Monaco λανσαρίστηκε με μεταλλικό μπρασελέ. Οι σχεδιαστές ήθελαν να δώσουν στα μοντέλα του 2020 μια νέα λάμψη και βρήκαν έμπνευση στα πρωτότυπα μοντέλα που βρίσκονται στο Μουσείο TAG Heuer στο La Chaux-de-Fonds.

    Μετά από 50 χρόνια, η ιστορία του Monaco συνεχίζει με μοντέρνες εκδόσεις. Με κάθε νέα έκδοση, το εμβληματικό αυτό ρολόι αναδεικνύει το πνεύμα της TAG Heuer για avant-garde ωρολογοποιία και ενισχύει τη φήμη του ως μία από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ωρολογοποιίας.

    Συμπίπτοντας με τα 160ά γενέθλια της μάρκας, το λανσάρισμα των πολυτελών αυτών καινούργιων Monaco αποδεικνύει ότι η TAG Heuer ξεκίνησε ήδη να γράφει την επόμενό της κεφάλαιο και παίρνει μαζί της το Monaco και στο μέλλον.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ