• Δελτία Τύπου

    Στήριξη στο έργο της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

    • NewsRoom


    Το  i-D  παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα μοναδικά κοσμήματά του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή κοσμημάτων Elie Top, και προσφέρει μέρος από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 8 Ιουνίου για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

    Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν και ο ίδιος ο σχεδιαστής, που ξενάγησε τις προσκεκλημένες κυρίες στις δημιουργίες του, και αναφέρθηκε στα πολύτιμα υλικά και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθώς και στις πηγές έμπνευσής του.

    Μελίνα Δασκαλάκη, Ειρήνη Ντέρου, Brigitte Boury (μέτοχος της εταιρείας του Elie Top)
    Μελίνα Δασκαλάκη, Ειρήνη Ντέρου, Brigitte Boury (μέτοχος της εταιρείας του Elie Top)

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Elie Top εδώ και 13 χρόνια είναι ο σχεδιαστής των κοσμημάτων του οίκου Lanvin και ο αγαπημένος σχεδιαστής πολλών διάσημων γυναικών όπως οι: Alber Elbaz, Catherine Deneuve, Ines de la Fressange, Kristin Scott Thomas, Farida Khelfa, Marisa Berenson κ.ά.
    3

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, κατά την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Elie Top και την κυρία Ειρήνη Ντέρου, ιδιοκτήτρια του i-D, τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους στον Σύλλογο και απένειμε στον καλλιτέχνη την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

    Υ.Γ.

    Η έκθεση κοσμημάτων του Elie Top στο i-D  Κολωνακίου (Κανάρη 12) εγκαινιάστηκε στις 27 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 8 Ιουνίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/i-epistimones-apantoun-giati-i-antres-den-klene/49714

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/i-ginekes-pou-den-mou-aresoun-ine-chontra-gourounia-101-tragikes-atakes-tou-trump/49711



    ΣΧΟΛΙΑ