ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Τον Αύγουστο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 12.187.613 εκατομμύρια ευρώ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 26 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2019 το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.025.500 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί παίκτες στη Φλώρινα και στη Νέα Πέραμο, οι οποίοι κέρδισαν 10.000 ευρώ στο παιχνίδι «Σμαραγδένια Εφτάρια».
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο επετειακό παιχνίδι «BONUS 750.000€», αξίας 5 ευρώ, που προσφέρει για πρώτη φορά ανάμεσα στα παιχνίδια της κατηγορίας του το αυξημένο έπαθλο των 750.000 ευρώ. Το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος του ισραηλινού στρατού στο ιστιοφόρο Madleen που κατευθυνόταν προς τη Γάζα
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
