• Δελτία Τύπου

    Η Shell Smart Club μας ανταμείβει διπλά και μας γεμίζει δώρα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

    • NewsRoom
    coral


    Από σήμερα στο αγαπημένο σας club κάθε συναλλαγή με την κάρτα Shell Smart Club σας ανταμείβει διπλά. Γιατί εμείς διπλασιάζουμε τους πόντους σας και εσείς… φουλάρετε δώρα!

    Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε το αμάξι σας, με τουλάχιστον 20 λίτρα καυσίμων και κάνετε χρήση της Smart κάρτα σας θα δείτε αυτόματα να διπλασιάζονται οι πόντοι σας! Επιπλέον, όσοι κατεβάσουν το νέο φανταστικό application Shell SmartApp θα κερδίζουν 200 πόντους bonus με την πρώτη συναλλαγή τους στα πρατήρια Shell!

    Η προσφορά θα διαρκέσει από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου και είναι απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club. Ισχύει για όλα τα καύσιμα πλην του πετρελαίου θέρμανσης.

    Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και βγείτε κερδισμένοι!

    Ο νέος κατάλογος της SmartClub 2015 – 2016 είναι διαθέσιμος στα πρατήρια με το σήμα Shell, με καινούρια δώρα και συνεργασίες, καθώς επίσης και με ενδιαφέρουσες προσφορές. Τα μέλη του V-Power Club, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν κάποια από τα δώρα του καταλόγου με “έκπτωση” στους πόντους!

    Ζητείστε τον κατάλογο, ξεφυλλίστε τον και δείτε καινούρια δώρα σε όλες τις κατηγορίες και κυρίως τις νέες συνεργασίες που σίγουρα σας ενδιαφέρουν!

    Παράλληλα, η Coral A.E., για να καλύψει τις ανάγκες των εταιρικών της πελατών για αγορά καυσίμων και υπηρεσιών σε πρατήρια, δημιούργησε και υποστηρίζει δύο κάρτες καυσίμων, την Coral Pass, που απευθύνεται σε εταιρείες των οποίων ο στόλος κινείται στο εθνικό οδικό δίκτυο και την euroShell Europe, που απευθύνεται σε εταιρείες των οποίων ο στόλος κινείται στο διεθνές οδικό δίκτυο.

    Οι κάρτες αυτές, εκτός από τη χρήση τους για την αγορά καυσίμου, υποστηρίζουν και μια σειρά από υπηρεσίες που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις και διευκολύνουν τη διαχείριση του στόλου κάθε εταιρείας.

    Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το είδος του στόλου, το πλήθος των οχημάτων ή το οδικό δίκτυο, η Coral έχει μια λύση για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εταιρείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

     

     

    http://www.mononews.gr/shell-moh-aviation-fuels-xekina-na-trofodoti-aerodromio-tis-skirou/64577



    ΣΧΟΛΙΑ