• Δελτία Τύπου

    Public: Νέα φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία 24ωρης παραλαβής από locker

    • NewsRoom


    Τα Public φέρνουν τη νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 κατά την οποία μπορεί κάποιος να παραλάβει 100.000 προϊόντα του Public.gr εύκολα στο κοντινότερο locker, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας.

    Ο πρωτοπόρος omnichannel retailer, σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των smart lockers εταιρεία, BOX NOW, προσφέρουν μια υπηρεσία που δίνει την απόλυτη ελευθερία στους καταναλωτές, επιτρέποντάς τους να παραλάβουν την παραγγελία τους σε πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα και να πληρώσουν πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας. Τα Lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια & αποτελούν παγκοσμίως ένα μοντέλο λειτουργίας που μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.

    Την υπηρεσία «locker pickup 24/7» τη βρίσκει κάποιος ήδη στο Public.gr στα προϊόντα με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες». Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, οι καταναλωτές επιλέγουν παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολογώντας περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα, μπορούν να εντοπίσουν τα BOX NOW lockers που τους εξυπηρετούν περισσότερο. Με τον κωδικό που λαμβάνουν στο κινητό τους, μπορούν να προχωρήσουν στην παραλαβή του πακέτου τους, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν, καθώς η παραγγελία θα τους περιμένει για 2 ημέρες από την άφιξή της.

    Την ίδια στιγμή, η νέα υπηρεσία «locker pickup 24/7» εντάσσεται και στην «Green Commerce» πρακτική που ακολουθούν τα Public δίνοντας άλλη μία «πράσινη» λύση στους καταναλωτές. Με τη χρήση των lockers, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής μειώνεται, καθώς μειώνονται τυχόν περιττές διαδρομές λόγω απουσίας του παραλήπτη. Η BOX NOW είναι ο καλύτερος συνεργάτης σε αυτό το εγχείρημα, καθώς τα lockers της λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.

    Σχετικά με τη νέα υπηρεσία, ο κ. Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand & Customer Experience των Public, δήλωσε:

    «Στη νέα εποχή, omnichannel retail σημαίνει να προσφέρεις στον καταναλωτή αυτά ακριβώς που επιθυμεί, την ώρα που το επιθυμεί, με τον τρόπο που επιθυμεί. Στα Public πρωτοστατούμε για ακόμη μια φορά και, σε συνεργασία με τον κορυφαίο συνεργάτη στον κλάδο των smart lockers – τη BOX NOW – δημιουργούμε μια υπηρεσία που δίνει στον πελάτη τη δύναμη να παραλάβει 100.000 προϊόντα σε πάνω από 1.200+ σημεία ανά την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με απόλυτη ευελιξία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του εγγυόμαστε ότι η παραγγελία του θα έχει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.»

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τράπεζα Πειραιώς: Αυξάνει τις χρηματοδοτήσεις της με κριτήρια ESG – Νέα χρηματοδότηση προς την ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ



    ΣΧΟΛΙΑ