• Δελτία Τύπου

    Public: Οι online εκδηλώσεις για αυτή την εβδομάδα

    • NewsRoom
    public

    Public


    Το Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, συνεχίζει τη σειρά online εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial, κάνοντας τον χρόνο μας ακόμη πιο ευχάριστο και δημιουργικό όσο Μένουμε Σπίτι!

    Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook και στη συνέχεια αναπαράγονται και στην πλατφόρμα menoumespiti.public.gr.

    Αυτή την εβδομάδα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση διακεκριμένους συγγραφείς, όπως τον Ρωμανό Γεροδήμο, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth, τον Ελληνοαμερικανό θρύλο των υπεραποστάσεων Κωνσταντίνο Καρνάζη , καθώς και τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη.

    Επίσης, την Παρασκευή 10 Απριλίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Mikeius, σε ένα απολαυστικό live επεισόδιο με τίτλο «Η επιστήμη ως αντίδοτο στον τρόμο», με τον ίδιο να απαντά ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού!

    Ρωμανός Γεροδήμος, «Ανταποκρίσεις από τον 21ο αιώνα» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
    @ 07/04 και ώρα 21.00 | @PublicFB

    Ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και συγγραφέας του βιβλίου «Ανταποκρίσεις από τον 21ο αιώνα», Ρωμανός Γεροδήμος, σε μία live συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Ελεωνόρα Ορφανίδου.

    Κωνσταντίνος Φίλης, «Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν» και «Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια», (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
    @ 08/04 και ώρα 21:00 | @PublicFB


    Ο διεθνολόγος, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) και συγγραφέας των βιβλίων «Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν» και «Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια», απαντά live στις ερωτήσεις του κοινού και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Απόστολου Μαγγηριάδη, σε σχέση τόσο με τις ενέργειες του Τούρκου Προέδρου στην Ανατολική Μεσόγειο, όσο και με την πανδημία του κορωνοϊού που ταλανίζει όλη την υφήλιο.

    Κωνσταντίνος Καρνάζης, «Υπερμαραθωνοδρόμος», (Eκδόσεις Key Books)
    @ 09/04 και ώρα 20.00 | @PublicFB

    Ο Ελληνοαμερικανός θρύλος των υπεραποστάσεων και συγγραφέας του παγκόσμιου best seller «Υπερμαραθωνοδρόμος» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Key Books, συνομιλεί live με τον Γιώργο Μυζάλη, δημοσιογράφο, δρομέα, μουσικολόγο.

    Mikeius, «WHAT THE FACT!?», (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)
    @ 10/04 και ώρα 20:00 | @PublicFB


    Ο Mikeius παρουσιάζει ένα live επεισόδιο με τίτλο «Η επιστήμη ως αντίδοτο στον τρόμο» με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «What the fact!?» από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Στο βιβλίο ο Mikeius εξηγεί τους πιο απίστευτους επιστημονικούς μύθους αντλώντας παραδείγματα από τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία, την Ιστορία, τη Φιλοσοφία και τη Μηχανική. Μετά το τέλος του επεισοδίου ο Mikeius θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού live!



    ΣΧΟΛΙΑ