• Δελτία Τύπου

    H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετέχει στη 12η έκθεση HO.RE.CA 2017

    • NewsRoom
    Ζυθοποιία Αταλάντης


    H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, συμμετέχει στη 12η Έκθεση HO.RE.CA, η οποία θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Η παρουσία της για 6η συνεχή χρονιά σε ένα εκθεσιακό γεγονός, το οποίο αποτελεί θεσμό στον κλάδο των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης, στοχεύει στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων.

    Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θα είναι παρούσα στην αίθουσα 1 στη θέση A15/B15 με ένα πολύ ιδιαίτερο περίπτερο, βασισμένο στην εταιρική της ταυτότητα και τα φυσικά συστατικά των προϊόντων της. Επιπλέον, θα υπάρχει μία ειδική κατασκευή προβολής της διαδικασίας παραγωγής, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ελληνικά προϊόντα ζύθου! Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται η εταιρεία στον επιχειρηματικό κλάδο και προβάλλονται τα προϊόντα της.

    Διεύθυνση: Metropolitan Expo, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

    Ημερομηνία: 10 – 13 Φεβρουαρίου

    Ώρες: 10:00 – 20:00

    Περίπτερο Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης: Hall 1, περίπτερο A15/B15

    Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :

    Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρεία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρεία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ζ εζα, BLUE Ιsland, ODYSSEY & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.



    ΣΧΟΛΙΑ