ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνουν, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, (ώρες 11:00-12:30 & 12:30-14:00), ένα πρωτότυπο εργαστήρι για παιδιά, με τίτλο «Οι απόγονοι των δεινοσαύρων», στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α και Αλκμήνης).
Η βιολόγος Κατερίνα Τσικαλάκη υποδέχεται παιδιά, ηλικίας 7 έως 10 ετών, και τους συστήνει τους απογόνους των δεινοσαύρων, που δεν είναι άλλοι από τα πτηνά. Με πειράματα, κατασκευές και αναζήτηση στα βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά των πτηνών και θα μάθουν για την καταγωγή τους αλλά και πώς καταφέρνουν να πετούν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχή στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 09.00-14.00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-20.00).
Βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα, 17675, Αθήνα
Τ: 210 3739651| www.piop.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Times: Το βρετανικό Ναυτικό σχεδιάζει να ηγηθεί μιας συμμαχίας για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει συμφωνήσει να μην αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα – Η Τεχεράνη θέλει μια συμφωνία (Live)
- Συνάντηση Παπασταύρου – Ardill (ExxonMobil): Σε τροχιά υλοποίησης η ερευνητική γεώτρηση το 1ο τρίμηνο του 2027 στο Ιόνιο
- NBA: Στο πλευρό του Αντετοκούνμπο η ένωση παικτών στη διαμάχη με τους Μπακς


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.