• Δελτία Τύπου

    Επιτυχημένη παρουσία της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στη 12η έκθεση HO.RE.CA

    • NewsRoom
    HO.RE.CA


    Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά στη 12η Έκθεση HO.RE.CA, που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

    Eza_Logo[1]

    Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε και η νέα ξανθιά μπίρα ΕΖΑ ζ Fine Lager ενθουσιάζοντας με τη μοναδική της γεύσης όσους είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν!

    EZA_HoReCa_2017_(6)[1]

    EZA_HoReCa_2017_(1)[1]

    Το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης επισκέφθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες, πετυχαίνοντας 20% αύξηση σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής γευστικής ποιότητας.

    EZA_HoReCa_2017_(4)[1] EZA_HoReCa_2017_(3)[1]

    EZA_HoReCa_2017_(2)[1]

    «Η παρουσία μας στη φετινή έκθεση HORECA ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς παρουσιάσαμε τη νέα ξανθιά μπίρα, ΕΖΑ ζ Fine Lager. Η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι το οποίο μας έδωσε ακόμη περισσότερο θάρρος για την υλοποίηση των μελλοντικών πλάνων μας», δήλωσε ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

    EZA_HoReCa_2017_(9)[1]

    EZA_HoReCa_2017_(8)[1]



    ΣΧΟΛΙΑ