ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της PAPERPACK ΑΒΕΕ, καθώς και κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου από 1/1/2018 έως 31/03/2018 η εταιρεία κατέγραψε κέρδη.
Συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών της Εταιρείας ανήλθε σε 4.448 ευρώ έναντι 3.812 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16,68%.
Τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) της Εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 669 χιλιάδες ευρώ έναντι 590 χιλιάδων ευρώ την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης.
Tα αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε κέρδη 447.000 ευρώ έναντι 424.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης.
Τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε 317.000 ευρώ έναντι 295.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης.
Ο αριθμός απασχολουμένου προσωπικού της Εταιρίας την 31/03/2018 ανέρχεται σε 160 άτομα ενώ την 31/03/2017 ανερχόταν σε 138 άτομα.
Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 0,0803 ευρώ έναντι 0,0747 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης.
Η Εταιρεία παρουσίασε αρνητικές ταμιακές ροές 330 χιλιάδες ευρώ έναντι θετικών ροών 844 χιλιάδων ευρώ και τα ταμιακά διαθέσιμα της ανέρχονται σε 3.623 ευρώ έναντι 3.003 ευρώτην αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρήσης. Η μείωση των λειτουργικών ροών οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ακινητοποιήσεις υπό εκτέλεση καθώς και στην αύξηση των απαιτήσεων λόγω της αύξησης του τζίρου.
Ο τραπεζικός δανεισμός της Εταιρείας αυξήθηκε 1.478 ευρώ. Η αύξηση του δανεισμού οφείλεται κυρίως στην χρηματοδότηση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας το μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχει υλοποιηθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι business των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών στη Σερβία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Εσκεμμένη, μη λειτουργία, των ακτινολογικών μηχανημάτων προς όφελος των ιδιωτικών διαγνωστικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αύξηση εισφορών για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Joshua Volz: Στην Ελλάδα ο άνθρωπος της κυβέρνησης Τραμπ που καθοδηγεί τη προσπάθεια για τον Κάθετο Διάδρομο
- Motor Oil – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Όλα τα σενάρια για την ένταξη τον MSCI
- Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
- Ερρίκος Αρώνες: Νέοι συνέταιροι η οικογένεια Βασιλόπουλου, στόχος τα ακίνητα 500 εκατ. και στο βάθος… ανάκτορα Τατοΐου